Fettmätare och vågar

Fettmätare och vågar
2 Produkt(er)

Öka medvetenheten om kroppen med en fettmätningsvåg och lär känna din kropp.

Lika unika som vi är utanpå, lika unika är våra kroppar inuti. Något vi ofta glömmer när vi rådfrågar "viktminskningsexperter". För även om det naturligtvis finns många gemensamma nämnare vi kan följa när vi ska skapa en varaktig viktminskning, så är det särskilt viktigt att känna sin egen kropp. Vad reagerar din kropp på, vad tål den och hur ska du träna och äta, så att träningen blir mest effektiv?

Kort sagt handlar det om att ha kunskap om den egna kroppen.

Här är kunskap om kroppens fett viktigt. För med kunskap om din kroppsfettsprocent, får du en ökad medvetenhet om din egen kropp, samtidigt som du med upprepade mätningar har möjlighet att följa utvecklingen av din egen kroppsfettsprocent.

Och nej, det handlar inte bara om att bli redo till bikinisäsongen och passa i sina favoritbyxor. Om det visar sig att din kroppsfettsprocent är för hög, är risken för hjärt-kärlsjukdom och vuxendiabetes mycket högre.

Men varför inte bara använda en vanlig badrumsvåg?
Eftersom en vanlig badrumsvåg enbart säger något om din vikt, utan att visa förändringar i kroppssammansättning. Det kan vara rätt så desillusionerande att kliva på vågen utan att se ett konkret resultat efter en lång period av hård träning. Ofta kan det finnas ett samband mellan muskelmassa och din kroppsfettsprocent. För om du har förlorat mycket av ditt kroppsfett, så har du "ökat" i muskelmassa.
Här på med24.se erbjuder vi ett utbud av fettmätningsskalor som mäter din kroppsfettsprocent. Läs om två av våra bästa modeller.

Tanita BC-545N är vår bästa produkt i denna kategori. En fettmätningsvåg kan göra en segmenterad kroppssammansättningsanalys med trendanalys, vilket innebär att du på mindre än 10 sekunder kan få en fördjupad och korrekt bild av din kroppssammansättning. I en kroppsanalys är underförstått att man får både uppfattning och överblick om kroppens sammansättning av fett och muskler. Fettmätaren Tanita ger också en mer exakt angivelse av kroppsfett runt dina inre organ, eftersom den bedömer kroppstyp, hälsotillstånd jämfört med bukfett, benmassa, viloförbränning och mycket, mycket mer …

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.