Rømer Sojabönor, eko - 500 g
Rømer Sojabönor är ekologiska bönor med många användningsområden
Dessa bönor ska blötläggas i vatten i ca 8 timmar och sedan kokas i ca 45 minuter. Bönorna kan användas i olika rätter.
Rømer Sojabönor är lämpliga för varma rätter eller som bas i växtbaserade pålägg. Förvaras torrt och i sluten förpackning.
Egenskaper
- Ekologiska sojabönor
- Ska blötläggas och kokas
- Lämplig för patéer och rätter
Användning
Blötlägg i 8 timmar och koka i ca 45 minuter. Använd i varma rätter eller som pålägg.
Innehåll: 500 g
Energi |
1743 kJ/ 418 kcal |
Fett |
18,6 g |
- varav mättade fettsyror |
2,8 g |
Kolhydrat |
15,8 g |
- varav sockerarter |
0,0 g |
Fiber |
22,0 g |
Protein |
35,9 g |
Salt |
0,01 g |
sojabönor*
Är det angivet en * vid en ingrediens är den 100% ekologisk
Soja, Kan innehålla spår av: Gluten, Sesam, Nötter
Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.
