Rømer Natur Produkt

119 Produkt(er)

Naturprodukter från Rømer

Rømer Natur Produkt erbjuder ett brett sortiment av ekologiska, naturliga, kvalitetsinriktade och glutenfria produkter. Bland annat väldoftande och naturlig tvål, schampo och Rømer-kräm från deras egen tvålfabrik!

Sortimentet är brett och de kan leverera både personlig vård, mat, dryck och andra produkter. På Med24.se hittar du ett utsökt urval av Rømers fantastiska produkter till exklusiva priser och bra erbjudanden!

Vad är Rømer?

Rømer Natur Produkt grundades redan 1977 som en av Danmarks första hälsokostbutiker. Familjeföretaget har alltid drivits av familjen Rømer i Silkeborg, där grossistföretaget framgångsrikt har producerat och importerat ekologiska livsmedel m.m. över hela världen.

Många års erfarenhet och de ekologiska produkterna har lett till ett stort utbud av spännande, hälsosamma, doftande och smakrika upplevelser som har glatt de många konsumenterna. Det välkända grossistföretaget har alltid strävat efter att sätta kunden, dennes önskemål och upplevelser i centrum.

God kvalitet och säker kontroll

Rømer Produkt står för den kvalitet som du efterfrågar i din vardag, både för matlagning och andra typer av omsorg. Alla produkter är väldokumenterade, uppfyller alla lagkrav, är alltid under utveckling och håller högsta kvalitet. Kontinuerlig övervakning säkerställer också att du bara erbjuds det bästa av det bästa.

Oavsett om du vill berika din kropp och själ med livsmedel som Rømers naturliga mandelolja, snacks, pasta, lakrits, kakao eller kex är du garanterad en riktig välsmakande upplevelse. Detsamma gäller de fantastiska vårdprodukterna som omfattar både hudvård och hårvård. Här hittar du Rømer massageolja, schampo, deodorant, kräm, balsam och oljor.

Med de naturliga dofterna och skonsamma ingredienserna garanteras din kropp och din familjs hud en mycket skonsam och mild vård.

Kundernas gyllene favoriter

Med en produkt från Rømer har du utan tvekan säkrat en säker vinnare i ditt hem. Om du vill göra ännu en succé med en utsökt produkt från Rømer har vi samlat några av våra kunders toppfavoriter här nedan:

Rømer Linfröolja Kallpressad, ekologisk. Rømers linfröolja är unik. Den innehåller bland annat stora mängder av omega-3-fettsyran alfa-linolensyra, som annars bara finns i fet fisk. Om du inte är ett fan av fiskolja är detta definitivt ett av de bästa alternativen. 

Rømer Mandelolja. Med sitt höga innehåll av linolsyra verkar den kallpressade oljan mjukgörande och återställande på hudcellerna. Många tycker om att använda den som massageolja.

Rømer Muskelvärmare. Om du tränar mycket och vill förebygga skador genom att värma upp muskler och senor är muskelvärmaren från Rømer en klar favorit bland konsumenterna. Muskelvärmaren kan användas både före och efter träning/sport på de önskade områdena. Den tränger snabbt in i huden och ger maximal effekt.

Rømer Stark Senap. Senap används ofta i olika maträtter och är en stor favorit på bordet under sommarens grillfester. Den här goda ekologiska senapen från Rømer är av den starka sorten. Den är både smakrik och har en fantastisk konsistens som sätter pricken över i:et, vilket också har gjort den till en klar favorit bland våra kunder.

Du kan köpa din naturprodukt från Rømer snabbt, billigt och tryggt hos Med24.se. 

Fri frakt över 499 kr

med DHL

30 dagars returrätt

30 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.