ShaveSafe Rakkräm Normal hud - 100 ml

ShaveSafe Rakkräm Normal hud
Se alla produkter från ShaveSafe
Varunummer: 22165

Produktbeskrivning

Ingredienser

ShaveSafe är en rakkräm för både kvinnor och män vilken förhindrar klåda, rakkvisslor, inåtväxande hårstrån samt skäggpest 

Produkten rengör också hud och rakkniv, så att en god hygien garanteras.

  • Innehåller inga parfymer, färgämnen eller parabener.

Shavesafe rakkräm är antibakteriell och desinficerande, vilket innebär att den bryter ner de bakterier som orsakar obehag efter rakning.
Eftersom Shavesafe är desinficerande och antibakeriel avlägsnas stafylokocker och bakterier. Det är bakterier som skapar inflammation, vilket syns i form av kvisslor eller inåtväxande hårstrån. 

ShaveSafe - vinnare av bäst i test i iForm 

ShaveSafe kan användas i samband med rakning, vaxning och permanent hårborttagning - här används ShaveSafe efter och mellan behandlingarna för att undvika irritation, kvisslor och inåtväxande hårstrån.

Användning:
När du använder rakhyvel: Applicera ett jämnt lager skum på önskat område och raka sedan omedelbart. Om du rakar benen, ta ett ben i taget. Skölj innan du börjar med det andra benet.

När du använder ShaveSafe i ansiktet: Badda ansiktet torrt före användning för att undvika att ShaveSafe droppar in i munnen. Skölj noga med vatten. I början bör du raka eller tvätta dig med ShaveSafe minst var 2-3:e dag för bästa resultat.

När du använder vax / epilering: Vaxa eller epilera önskat område och tvätta så snart som möjligt efter med ShaveSafe. Tvätta varje 2-3:e dag för bästa resultat

Obs!
Det ges 100% nöjd kundgaranti om kunden inte är nöjd! Kunden ska endast skicka ett mail och han / hon kommer att få pengarna tillbaka. Detta behandlas direkt av ShaveSafe och inte via Med24.se. - Det finns en beskrivning på baksidan av flaskan till kunden som endast behöver skicka ett mail till ShaveSafe för att använda nöjdhetsgarantin.
Ingredienser:

aqua (purificata), , Chlorhexidine digluconate, Isopropylalkohol, Poloxamer 237, Hydroxypropylmethylcellulosa

Ursprungsland: Danmark

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.