Sanex

Sanex - holder huden sund

Se det stora urvalet av schampon, shower gels och deodoranter från Sanex. Det brittiska varumärket är känt för billiga priser och effektiva produkter. Lär dig mer om de många produkterna här, där du bland annat kan läsa om Sanex Zero% -serien.

Vad är Sanex? | Sanex Schampo & Shower gel | Sanex Deodoranter | Sanex Zero% 

19 Produkt(er)

Vad är Sanex?

Sanex är ett brittiskt varumärke som specialiserar sig på hud- och hårvårdsprodukter. Varumärkets omfattande erfarenhet och expertis inom hudvård framgår i deras stora urval av spännande och effektiva produkter.

Sanex försöker alltid att skapa produkter som bäst stöder hudens naturliga processer med insikt om att huden är lika olika som oss människor, varför behovet av fukt och vård kan variera från person till person.

I det stora sortimentet från Sanex på Med24.se hittar du främst duschprodukter i form av handtvål, schampo och showergel samt Sanex-deodoranter. Lär känna de spännande och effektiva produkterna för kropp och hår här!


Sanex Shampoo & Shower gel

Sanex sortiment av personlig vård inkluderar de populära Sanex-schampon och Sanex-Shower gels. Oavsett om du har normalt hår som bara ska tvättas och vårdas, eller om du letar efter ett praktiskt 2-1 schampo med balsam, hittar du det på Sanex. Dessutom är Sanex mjällschampo också mycket populärt, eftersom den dermatologiskt testade formeln effektivt motverkar mjäll i hårbotten utan att irritera huden.

Du kan också vårda och återfukta din hud i duschen med en av många Sanex Shower Gels. Den innovativa Sanex Shower Gel Hydrate 24H Oil är lämplig för vård av mycket torr och flagnande hud, medan Sanex BiomeProtect Moisturizing Shower Gel rengör och tar hand om huden med prebiotika och probiotika.

Med andra ord hittar du duschprodukter för alla hudtyper och behov hos Sanex.


Sanex Deodorant

Håll borta svettlukten med en effektiv Sanex-deodorant. Oavsett om du är man eller kvinna hittar du enkelt den perfekta deodoranten för just dina behov i sortimentet.

Sanex Men Deodorant

Med den fantastiska Sanex Men 7-in-1 Deodorant Roll-On får du massor av bra egenskaper - och dessutom till ett enastående bra pris! Den smarta roll-on deodoranten skyddar mot svett, oönskad lukt och irritation, och den lämnar varken fläckar på kläder eller torkar ut huden.

Om du hellre vill ha en spraydeodorant hittar du även det hos Sanex. Sanex antiperspirant för män håller huden fräsch och luktfri i upp till 48 timmar, så att du kan klara vardagens utmaningar utan att lukta.

Sanex Deodorant för kvinnor

Sanex deo för kvinnor ger dig gott om möjligheter att hitta den perfekta deodoranten just för dig. Oavsett om du letar efter en stark antiperspirant mot svett och oönskad lukt, eller om du vill undvika fläckar på kläder, kan du hitta en lämplig variant i Sanex stora sortiment.

Bland de mest populära deodoranterna är:

  • Sanex Dermo Protector Roll-On
  • Sanex Dermo Invisible Deo Roll-On

Sanex Zero%

Sanex Zero% är en serie Sanex-produkter utan parfym. Alla produkter är antingen märkta Utan Parfym, certifierade Svanenmärkta eller certifierade av Asthma Allergy Nordic. 

Hos Med24.se hittar du följande Sanex Zero%-produkter: 

  • Sanex Zero% Deo Roll-On
  • Sanex Zero% Shower Gel
  • Sanex Zero% Shampoo
  • Sanex Zero% Hand Wash

Köp Sanex på Med24.se

På Med24.se hittar du alltid Sanex till bra priser. Köp lätt och enkelt på Med24.se - bra priser och fina kampanjer!

pil til toppen med24

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.