Nani

Läs mer om NANI här:

36 Produkt(er)

NANI - naturliga kosttillskott - "koncentrerad mat"

NANI är ett danskägt företag som brinner för att utveckla och producera organiska och växtbaserade kosttillskott, handplockat från allt det bästa och renaste naturen har att erbjuda. Bakom företaget står de två fytoterapeuterna Kim Charles och Hanne Buchholtz som tillsammans har utvecklat en generation av innovativa växtbaserade tillskott, samt ett antal växtbaserade vitamin- och mineraltillskott i whole food och food state form. Det de i NANI också kallar "matform".

Kort sagt betyder det att NANIs många vitamin- och mineraltillskott mest av allt liknar små men mycket näringstäta livsmedel. Kroppen känner igen dessa tillskott som mat, vilket garanterar optimalt upptag. Ditt tillskott är alltid bundet och naturligt upptaget i frukt, grönsaker eller mjölksyrabakterier, de kommer från en naturlig källa och du är garanterad ett milt och organiskt tillskott.

En form som de i NANI är övertygade om att vår kropp är bäst till att förstå och använda - nämligen ren mat. En filosofi som också återspeglas i deras namn och motto: Nutrients As Nature Intended.

Därför ska du välja NANI:

  • Kosttillskott handplockat från det bästa från naturen
  • Vitaminer och mineraler i samma form som mat
  • Milda, hållbara och veggievänliga*
  • NANI är ett danskt varumärke

* med undantag av NANI Alaska Vildlaks Omega 3 samt NANI Q10


Nedan kan du läsa mycket mer om NANI’s många kosttillskott och bli klokare på såväl whole food och food state kosttillskott.

Vad är food state och whole food tillskott?

NANI Whole Food kosttillskott – ”Super foods” i kapsel

NANI’s whole food kosttillskott är, som namnet antyder, 'hel mat' som är särskilt rik på vitaminer eller mineraler och som du därför kan dra nytta av som rena och naturliga tillskott till din kost. Helt enkelt superfoods i kapsel.

Till exempel består NANI’s Acerola C vitamin uteslutande av det mycket C-vitamin rika acerola-körsbäret, som skonsamt har  frystorkats och har förpackats i en kapsel åt dig. Inget annat.

Du får därmed ett helt rent och naturligt tillskott fritt från till exempel fyllningsmedel och tillsatsämnen, bara äkta vara från naturens rikedom. Acerola-körsbäret är inte bara rent C-vitamin utan du får också ett brett utbud av växtnäringsämnen, flavonoider, fibrer och mycket mer på köpet som är välgörande för din hälsa.

NANI’s organiska algkalcium och blåstång med jod är också whole foods, precis som den kallpressade fiskoljan från vildlax kommer direkt från nyfångad lax från Alaska. Läs mycket mer om NANI’s Alaska Vildlaks Omega 3 olja här.


NANI Food state kosttillskott är upptaget och absorberat i mat 

Food state-metoden utvecklades ursprungligen för att kunna ge kosttillskott till cancerpatienter med ett särskilt stort behov av mycket milda och högupptagliga vitamin- och mineralprodukter. Tack vare danska NANI kan den kvalitetsmedvetna konsumenten nu också dra nytta av metoden.

När nu whole food kosttillskott redan är naturligt näringsrika livsmedel, så är food state kosttillskott baserade på frukter och grönsaker, mjölksyrabakterier eller jästceller som är berikade med vitaminer och mineraler. De är således inbyggda i ett organiskt komplex, så att du kan få både ett milt och koncentrerat tillskott med samma form som vanlig mat. 

Om du till exempel tittar närmre på ingredienslistan över NANI’s populära Food State Multivitamin kommer du snabbt att se att den uteslutande består av växter som senap, kronärtskocka, morötter, rödbetor och acaibär. Finhackat och förpackat i en växtkapsel åt dig - inget annat. Med hjälp av specialutvecklade metoder upptas och absorberas vitaminerna och mineralerna in i frukterna och grönsakerna och de byggs in i växternas naturliga cellstruktur.

På samma sätt är till exempel både NANI’s Food state Järn och Zink absorberat och upptaget i kålplantor, det organiska Magnesium i mjölksyrabakterier och det organiska Selen i jästceller.

NANI växtbaserade kosttillskott

Förutom NANI’s urval av whole food och food state kosttillskott har de också ett stort antal örttillskott då företaget har stor passion och kunskap om naturens eget apotek.

NANI’s örter har koncentrerats till extrakt och standardiserats. Det betyder att när du väljer NANI’s Rosenrot, Rysk rot, Ingefära eller ett av deras många kurpaket, är du alltid garanterad samma innehåll av örternas välgörande och nyttiga ingredienser. I varenda kapsel och i varje daglig dos.

NANI’s kurpaket är inriktade på din specifika hälsoutmaning

Läs mer om NANI's kurpaket här!

NANI Omega 3 är fiskolja för dig som önskar naturlighet, renhet och friskhet

Läs mer om NANI's fiskolja här!

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.