Nani omega-3

Läs mer om NANI's Fiskolja - Alaska Vildlaks Omega 3 - här:

2 Produkt(er)

NANI Fiskolja - Alaska Vildlaks Omega 3

NANI Alaska Vildlaks Omega 3 är en fiskolja för dig som värdesätter naturlighet, renhet och friskhet samt för dig som ställer stora krav på hållbarhet och vår konsumtion av naturresurser. Om du väljer NANI’s Alaska Vildlaks är du alltid garanterad en fiskolja av högsta kvalitet.

Renhet och friskhet

NANI’s Alaska Vildlaks Omega 3 fiskolja kommer uteslutande från Sockeye vildlax från Alaskas klara och rena vatten. Dessutom är oljan kallpressad och förseglad omedelbart efter fångst, varför NANI’s vildlaxolja har ett mycket lågt totoxtal på endast 1-3.

Naturlighet

NANI’s Alaska Vildlaks Omega 3-olja är varken uppkoncentrerad eller uppvärmd eftersom NANI föredrar att den ska vara precis som naturen har skapat den. Färsk från fisk. Det betyder också att halten av EPA- och DHA-fettsyror kan verka något lägre jämfört med andra fiskoljor men de förekommer däremot i sin naturliga balans och är i sin ursprungliga triglyceridform - villket är optimalt för vårt upptag.

Hållbarhet

Sockeye vildlax är en speciell laxart som bara lekar en gång i sitt liv, varefter den dör kort därefter av naturliga orsaker. Fångsten till NANI’s fiskolja sker därför bara i tiden efter lek varmed fångsten ej kommer att påverka beståndet. Dessutom kallpressas NANI’s fiskolja endast av de delar av fisken som inte används för ätbar fisk, varför produktionen hjälper till att minska resursspill. 

Fångsten är naturligtvis också MSC-certifierad. 

Extra bonus för dig

Har du funderat på varför NANI’s fiskolja har en så vacker orange färg? Den kommer från Sockeye-laxen som är känd för sin starka, röda färg som den får från kräftdjur och krill som den lever av. De tillför fisken det kraftfulla färgämnet och den starka antioxidanten astaxanthin. En extra bonus för dig och din hälsa.

NANI’s Alaska Vildlaks Omega 3 fiskolja finns både som flytande tillskott samt som kapslar.

TIPS: Vill du ge dina barn fiskolja - eller har du svårt att svälja kapslar?

Då rekommenderar vi att du väljer NANI´s flytande Alaska Vildlaks Omega 3. Här kan du själv uppleva hur färsk NANI’s fiskolja är, då den bara har en mycket mild smak av helt färsk fisk.

De flesta kan därför enkelt ta tillskottet direkt på en tesked, eller så kan du enkelt blanda den i en smoothie eller liknande. Helt utan att du eller ditt barn kan känna smaken av den.

Du får din rekommenderade dagliga dos av essentiella omega 3-fettsyror med bara ¾ tsk NANI’s fiskolja eller med 3 kapslar.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

30 dagars returrätt

30 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.