Nani Præ+Probiotika, 60 kapslar

1
1
1
1
Se alla produkter från Nani
Varunummer: 36705

NANI Præ+Probiotika – mjölksyrabakterier för en mage i balans

NANIs Pre + Probiotics är ett bredspektrumstillägg med mjölksyrabakterier som är välgörande för din tarmflora. Den innehåller 0,5 miljarder livskraftiga mjölksyrabakterier per kapsel fördelade på 7 stammar, praktiskt och enkelt i en unik delayed relase kapsel. Denna unika kapsel av växtfibrer ger ett försenat frisläppande och är utvecklad för att först utlösa innehållet där det gynnar, nämligen i tarmarna. 

Som något helt unikt innehåller Nani’s probiotika-tillskott också prebiotika. Detta innebär att mjölksyrabakterierna är inkapslade tillsammans med ett litet "matpaket" med fibrer och goda näringsämnen för deras förökning och överlevnad i tarmen. I kombination med den unika kapseln får du därför ett tillskott som är extra effektivt.

Bra matsmältning är grunden för vårt välbefinnande

Vi vet alla hur mycket en orolig eller överaktiv matsmältning påverkar vårt dagliga liv och välbefinnande, och det kan vara riktigt bra att stödja vår tarmflora med både grön och lite grövre kost samt goda mjölksyrabakterier i det dagliga livet. Som du vet är en fungerande matsmältning absolut nödvändig för vårt välbefinnande i vardagen.

Nani’s Præ+Probiotika som supplement

Ta Nani's Præ+Probiotika som ett dagligt stöd för den goda tarmfloran eller använd det aktivt som ett återuppbyggande tillskott vid matsmältningsproblem. Som dagligt tillskott rekommenderas 1 daglig kapsel av Nani's Pre+Probiotics, medan 2 dagliga kapslar kan användas som en målriktad behandling i ca 1 månad.

Lämplig för vegetarianer och veganer.

Dosering och användning:

Vuxna och barn från 11 år: 1-2 kapslar dagligen

Intas på kvällen med ett glas vatten före sänggåendet för optimal verkan i tarmen.

TIPS: För dagligt underhåll rekommenderas 1 kapsel dagligen av Nani's Præ+Probiotica, medan det för matsmältningsproblem eller efter avslutad antibiotikabehandling rekommenderas att ta 2 kapslar dagligen som en kur i ca 1 månad.


Innehåll: 60 kapslar

2 kapslar innehåller:

Probiotiskt komplex som innehåller minst 1 miljard livskraftiga mjölk syrabakterier

1

fördelad på 7 olika stammar.

gram

DRI = Dagligt referensintag för vuxna och barn över 11 år.
- DRI ej fastställt
Ingredienser:

Kolhydrater och fibrer (majsstärkelse, maltodextrin, FOS, inulin, majsdekstrin), Vegetabiliskt protein, Mineraler (magnesium, kalium), mjölksyrabakterier (B. Lactis W51/W52, E. Faecium W54, L. Acidophilus W22, L. Paracasei W20, L. Plantarum W21, L. Salivarius W24 og L. Lactis W19), Enzym (amylase), Vaniljpulver, Mangan, Vegetabilisk kapsel

Obligatorisk text för kosttillskott: Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.