Eltandborstar & Tandborsthuvuden

65 Produkt(er)

Vill du ha ett vackert, vitt leende med friska tänder? Då kan en elektrisk tandborste vara något för dig. En eltandborste garanterar en riktig och jämn tandborstning varje gång du borstar tänderna. Med en elektrisk tandborste behöver du bara koncentrera dig dig på att flytta tandborsten runt i munnen - resten av arbetet gör borsthuvudets rörelser åt dig.


Vilken eltandborste ska jag välja?

Elektriska tandborstar finns i ett otal modeller idag - från de allra enklaste till toppmodellerna med LED-skärmar och tillhörande appar till din smarta mobil. När du ska välja en ny tandborste - oavsett om det är din första eller om du ska byta ut den gamla - är det viktigt att du ser över dina behov och vad du har användning för.

Även med de enklaste eltandborstarna får du en grundlig tandborstning. Dessa modeller är också ofta billigast, vilket innebär att de kan vara bra att börja med om du är ny på eltandborstar eller om du helt enkelt inte har användning för all världens tillbehör. Här kan vi rekommendera Oral-B Advance Power 400, vilken ger en enkel men effektiv tandborstning. Om du vill ha lite mer teknik, kolla på Oral-B Vitality Dual Action, som har en inbyggd timer på 2 minuter, vilket hjälper dig att alltid borsta tänderna den tid som tandläkarna rekommenderar. Båda tandborstarna säkerställer ett bra och rent resultat tack vare borsthuvudets effektiva rörelser.


Hur borstar man tänderna med en elektrisk tandborste?

Elektriska tandborstar är lite annorlunda att borsta med än en vanlig tandborste. De flesta eltandborstar använder en teknik med roterande borsthuvud för att ge ett bättre resultat och enklare tandborstning. Borsthuvudets automatiska rotationsrörelse innebär att du helt enkelt bara behöver styra tandborsten runt i munnen utan att ens behöva borsta själv. Denna nya rörelse tar ibland lite tid att vänja sig vid om du har varit van en vanlig tandborste. När man vant sig vid att borsta tänderna med en eltandborste tycker de flesta att eltandborsten är lättare att använda.

Men för en sund munhygien är det inte tillräckligt att använda en elektrisk tandborste. Använd alltid en bra tandkräm med fluor, tandtråd eller tandpetare för att få riktigt rena tänder.


Elektrisk tandborste för barn

Gör tandborstningen till en lek för barnen med en elektrisk tandborste. Eltandborstar till barn finns med roliga motiv och former, vilket kan göra det mer spännande att borsta tänderna för de mindre barnen. På Med24 har vi elektriska tandborstar för barn med figurer från de populära, tecknade filmerna, Frost och Cars.

Experter rekommenderar att man använder eltandborste till barn först när de är 3 år eller äldre. Detta beror på att små barn ofta biter i tandborsten under tandborstningen, vilket inte är bra för det roterande borsthuvudet. För små barn under 3 år rekommenderas därför en vanlig, mjuk tandborste med en liten klick tandkräm med fluor för barn.


Köp din eltandborste till ett bra pris hos Med24 idag

På Med24 har vi alltid låga priser på elektriska tandborstar från populära märken som t.ex. Oral-B. För oss är det viktigt att din shoppingupplevelse är trygg och säker. Därför är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst om du har frågor om en produkt eller order. 

Fri frakt över 499 kr

med DHL

30 dagars returrätt

30 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.