Philips Sonicare

Dame børster tænder med Philips Sonicare eltandbørste og smiler.

I 20 år har Philips forskat i munvårdsprodukter och utvecklat produkter för tandläkare och tandhygienister över hela världen för att förbättra patienternas munhälsa. Philips Oral Healthcare är en viktig del av Philips sundhets- och hälsoportfölj som fokuserar på att förbättra människors liv med innovationer inom hälsovård.

16 Produkt(er)

Protective Clean - Patenterad sonisk teknik

En sund och frisk mun betyder mycket för välbefinnandet och livskvaliteten. Att kunna tugga, svälja, uppleva nyanser av smak och prata utan att oroa sig för dålig andedräkt är några av de aspekter som är förknippade med en hälsosam mun. Men vi glömmer snabbt att munnen hänger samman med resten av kroppen och därför är det så viktigt att vi sköter vår tandhygien och en elektrisk tandborste från Philips Sonicare är en god hjälp på vägen till bättre tandhälsa.

Effektiv tandborstning och friskare tandkött på två veckor

Det unika med Sonicares teknik är att den också når in mellan tänderna och under tandköttskanten. De högfrekventa, svepande rörelserna pressar vatten och tandkräm in mellan tänderna och under tandköttslinjen, vilket ger dig både effektiv tandborstning och friskare tandkött.

Renhet som kan kännas

Protective Clean eltandborste har ett mjukt startprogram för nya användare. Den elektriska tandborsten ökar gradvis borstningseffekten de första 14 dagarna du använder den, vilket gör det lättare att vänja sig vid den. Den elektriska tandborsten tar hand om dina tänder genom att ge en varning om du trycker för hårt för att skydda dina tänder och tandkött. Den tar bort 7 ggr mer plack jämfört med en manuell tandborste och påminner dig när det är dags att byta borsthuvud. Den finns i fyra färger: svart, ljusblå, turkos och rosa.

Välj en Philips Sonicare Protective Clean och få ett fräschare leende och en friskare mun!Om du har tandställning stag kan du fortfarande använda en Sonicare Protective Clean elektrisk tandborste - se här hur lätt det är.Sonicare borsthuvuden

Vi erbjuder ett komplett utbud av borsthuvuden för att matcha den enskilda konsumentens behov.

Premium Plaque Defence – 4-pack

Välj dessa om du önskar en djuprengöring; de ger 4x mer ytkontakt och tar bort upp till 10 ggr mer plack på svåråtkomliga ställen.

Optimal White – 4-pack

Utvecklat speciellt för att ta bort missfärgningar och har en tättpackad diamantformad borste; tar bort ytliga missfärgningar orsakade av mat, dryck samt rökning. Se dem här.

Optimal Plague Defence – 4-pack

Är perfekt för dig som önskar optimal plackborttagning som en del av din dagliga munvård. Se dem här.

Sensitive – 4-pack

Extra mjuka borsthår tillsammans med en mjuk profil för en extra skonsam tandborstning. Perfekt om du har känsliga tänder och tandkött. Se dem här.

För barn – 2-pack

Kontur anpassad för barns tänder; mjuka borsthår ger en skonsam tandborstning. Gummikanten på borsthuvudets baksida är speciellt utformad för att skydda tänder som fortfarande växer.Sonicare Airfloss Ultra

En smart och effektiv tandrengörare - ett superbra alternativ till tandtråd.

Produkten fungerar genom att kombinera lufttryck och små droppar vatten, munsköljmedel eller klorhexidin och vätskan pressas in i mellanrummet mellan tänderna för en grundlig rengöring utan att irritera tandköttet. Vid regelbunden användning avlägsnas upp till 99,9% plack från tänderna och tandrengöraren ger kliniskt bevisade resultat efter bara två veckor. Extremt effektiv för rengöring av implantat. Produkten hjälper dig att upprätthålla god munhygien så att du kan ungå hål i tänderna!

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.