Biogan Suppehorn fullkorn, eko - 500 g

Ekologiska sopphorn av fullkornsmjöl från Biogan
Biogans ekologiska sopphorn är tillverkade av fullkorns durummjöl som mals på Sicilien enligt gamla traditionella metoder. De fullkorns sopphornen har ett högt innehåll av kostfiber, vilket ger en större mättnadskänsla. Som namnet antyder är sopphornen idealiska för att ge fyll åt soppan, men pastahornen kan också användas på samma sätt som andra pastaformer i andra rätter.
Förvaring: Torrt och svalt.
Innehåll: 500 g
Energi |
1509 kJ / 357 kcal |
Fett |
2,5 g |
- varav mättade fettsyror |
0,6 g |
Kolhydrat |
67 g |
- varav sockerarter |
3,6 g |
Fibrer |
9,2 g |
Protein |
12 g |
Salt |
0,01 g |
FULDKORNSDURUMMEL*
Är det angivet en * vid en ingrediens är den 100% ekologisk
Durum, Gluten, Kan innehålla spår av: soja, senap
Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.