Rismjöl fullkorn glutenfritt Ekologiskt från Biogan - 1 kg
Glutenfritt ekologiskt rismjöl. Rismjölet är av europeiskt ursprung.
Rismjöl används till gröt, matlagning och bakning.
Rismjölet är certifierat glutenfritt.
Detta betyder att malning och packning sker i en fabrik som inte behandlar gluteninnehållande produkter.
Det tas ytterligare prover kontinuerligt som analyseras för gluten så gränsvärdena säkerställs.
Innehåll: 1 kg
Näringsinnehåll per 100 g:
Energi |
1491 kj / 351 kcal |
Fett |
2,2 g |
- varav mättade fettsyror |
0,1 g |
Kolhydrat |
80 g |
- varav sockerarter |
0,4 g |
Fibrer |
2,9 g |
Protein |
7,2 g |
Salt |
0,01 g |
Innehåll:
1 kg
Brunt ris*
Är det angivet en * vid en ingrediens är den 100% ekologisk
Ursprungsland:
Tyskland
Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.
Du kanske också är intresserad av
Rekommenderade produkter
Recensioner
Snabb leverans. Fin kvalité på mjölet. Fin färg. Mjölet ligger packat i kraftigt papper väl förslutet. Lätt att plocka upp de sydda kedjestygnen. Bra vikmån upptill på påsen. Bra med 1 kg förpackningar. Nöjd kund.
15-11-2019

