Rømer Bulgur, eko - 500 g
Rømer Bulgur är ekologisk bulgur som passar som tillbehör till många rätter
Rømer Bulgur är en ekologisk bulgur gjord av förkokt vete. Produkten har sitt ursprung i den arabiska matkulturen och kan användas som tillbehör till de flesta huvudrätter. Den är lätt att tillaga och kräver endast vatten eller buljong.
Den kan antingen läggas i kokande vätska eller sjudas på låg värme. Följ instruktionerna enligt önskad metod. Produkten ska förvaras torrt och i sluten förpackning.
Egenskaper
- Ekologisk bulgur
- Lätt att tillaga
- Passar som tillbehör till många rätter
Användning
Blötlägg i varm vätska eller koka på låg värme i 15-20 minuter.
Innehåll: 500 g
Energi |
1436 kJ/ 340 kcal |
Fett |
1,3 g |
- varav mättade fettsyror |
0,2 g |
Kolhydrat |
63,0 g |
- varav sockerarter |
0,4 g |
Fiber |
13,0 g |
Protein |
12,0 g |
Salt |
0,04 g |
durumhvede*
Är det angivet en * vid en ingrediens är den 100% ekologisk
Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.
