Rømer Azukibönor, eko - 500 g

Azukibönor, ekologiska - 500 g
Azukibönan odlas främst i Kina och Japan, där den är mycket uppskattad. Den lilla röda bönan förtjänar att bli mer spridd än vad den är idag. Den är mycket välsmakande och med sin vackra röda färg sätter den färg på många rätter.
Tillredning
Häll 1 del azukibönor i en stor kastrull och tillsätt 3 delar vatten. Låt bönorna sjuda på låg värme i 1 timme. Kontrollera bönorna då och då och tillsätt extra vatten om de saknar vatten. Sila sedan av bönorna och låt dem svalna något.
Innehåll: 500 g
Energi |
1250 kJ / 299 kcal |
Fett |
1,9 g |
- varav mättade fettsyror |
0,8 g |
Kolhydrat |
40,6 g |
- varav sockerarter |
0,7 g |
Protein |
20,6 g |
Salt |
0,1 g |
Adzukibönor*
Är det angivet en * vid en ingrediens är den 100% ekologisk
Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.