MGO Manukahonung 100+ - 250 g

Manuka Honung 100+
MGO® Manukahonning 100+ innehåller minst 100 mg/kg av Methylglyoxal. Den kommer från Nya Zeeland och är resultatet av en unik samverkan mellan bin och växten myrten.
Manuka-honung är känd för sin unika smak och är erkänd över hela världen. Det unika med Manuka honung är att den innehåller den bioaktiva substansen metylglyoxal, MGO.
- CMH certifierad
- MGO +100 svarar till UMF 6
Innehållet av metylglyoxal har testats i ett oberoende, brittiskt laboratorium enligt ISO 17025-standarden, vilket garanterar kvaliteten på honungen. Manukahonung kan tas som en del av en balanserad diet eller som ett naturligt sötningsmedel i mat och varma drycker. Ju högre värdet av Manukahonning på MGO / UMF-skalaen desto större är den antibakteriella effekten.
Denna serie från MGO Manukahonung finns i 4 olika styrkor
MGO 100+
MGO 300+
MGO 450+
MGO 600+
På UMF-skala svarar MGO 100+ ett värde på 6
Innehåll: 250 g
Energi |
1375 Kj / 329 Kcal |
Fett |
<0,1 g |
- varav mättade fettsyror |
<0,1 g |
Kolhydrat |
78,5 g |
- varav sockerarter |
76,2 g |
Protein |
0,2 g |
Salt |
8 mg |
100% Manuka Honung
Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.