Avivir Aloe Vera After Sun - 150 ml

1
1
1
Se alla produkter från Avivir & Avivir Aloe Vera
Varunummer: 6357

Avivir Aloe Vera After Sun har en kylande effekt på huden samtidigt som den reducerar rodnad och förlänger sommarglöde

Avivir Aloe Vera After Sun är producerad med respekt för både människor och natur. Avivir Aloe Vera After Sun är svanenmärkt och innehåller 89% ekologisk Aloe Vera och 100% fri från parfym, parabener och färgämnen. Avivir Aloe Vera är miljövänligt förpackad.

Vinnare av Danish Beauty Awards 2011
Avivir Aloe Vera After Sun blev utsedd till årets hudvårdsprodukt av Danish Beauty Awards 2011. Dommarpanelen gav bl.a. följande omdömme om Avivir Aloe Vera After Sun: "När en produkt övergår alla förväntningar och är både fuktgivande, vårdande och har en lugnande effekt även på de mest känsliga hudtyper, då är dommarpanelen säkra på och begajstrade över att något så enkelt kan vara så effektivt!"
Med sitt höga innehåll av Aloe Vera hjälper Avivir Aloe Vera After Sun hudens naturliga försvar som hämmas av solens UV-strålar. Det är viktigt att styrka hudens motståndskraft efter att ha solat, UV-strålarna kan bryta ner hudens struktur och förorsaka fria radikaler som i sin tur kan leda till hudirritationer, allergiska reaktioner och påskynda hudens åldrande.

KLAR TIL EN NY DAG I SOLEN?

Under tiden som det höga innehållet av Aloe Vera tar hand om dagens solpåverkan, förbereds huden till en ny dag i solen. AVIVIR Aloe Vera After Sun innehåller ett unikt komplex av saccharider, som ökar produktionen av melanin. Melanin ger en vacker sommarglöd.

Färgen är också hudens naturliga sätt att skydda sig mot skador orsakade av UV-strålar. När huden är ljus är försvaret inte särskilt starkt och huden är därför känsligare för UV-strålarna. Det betyder med andra ord att, ju brunare huden är dessto mindre är risken för att bränna sig och förorsaka permanenta förändringar i huden. AVIVIR Aloe Vera After Sun vårdar, bygger upp och ger en bättre solbränna, allt i samma produkt.

Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.

Svanemärket Vegan Reg trademark

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.