Australian Bodycare Body Balm After Shaving - 200 ml

1
1
1
Varunummer: 32712

Kylande Body Balm med Tea Tree Oil - vård för din hud efter rakning

Australian Bodycare Body Balm After Shaving vårdar och lindrar huden efter rakning, så att huden blir mindre mottaglig för de bakterier som ofta orsakar olika irritationer. Din hud får fukt och förekomsten av röda knoppar, klåda, skäggpest och inåtväxande hårstrån minskas.

Produkten innehåller 100% naturlig Tea Tree Oil från Australien, som verkar antibakteriellt och därmed hjälper till att förebygga röda prickar och andra irritationer efter rakning. Olika typer av hårborttagning är hårt mot huden och många upplever ömhet, sveda eller klåda efteråt. Därför innehåller Body Balm After Shaving den naturliga aktiva tasmaskpeppar, för att lindra dessa irritationer och lämna huden mjuk och sval.

Användning:

Det är viktigt att förbereda huden innan rakning. Därför bör du tvätta huden helt ren med en kroppstvål, till exempel Australian Bodycare Body Wash, så att huden är fri från bakterier. När du är klar med rakningen är huden känslig, så det är viktigt att ge näring och lugna huden. Torka försiktigt huden med en handduk och applicera ett tunt lager Body Balm på området. Om du har mycket problem med röda prickar, rodnad eller ingrodda hårstrån är det en bra idé att använda en Body Scrub innan rakning, så att du försäkrar dig om att huden är helt ren och redo för rakningen.

Var kan jag använda produkten?

Australian Bodycare Body Balm After Shaving är särskilt lämplig för vård efter rakning av ben eller under armarna, men kan också användas för intimrakning. Det rekommenderas dock att använda den speciellt utvecklade Australian Bodycare Intim Balm som kan köpas här.


Innehåll: 200 ml

Ingredienser:

Vatten, Hydrogeneret polydecen, Glycerin, Peg-7 Glyceryl Cocoate, Dibutyl Adipate, C12-13 Alkyl Lactate, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Phenoxyethanol, Carbomer, Triethanolamine, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Allantoin, Tocopherol, Ethylhexylglycerin, Tetranatriumiminodisuccinat, Tasmannia Lanceolata Fruit Extract, Limonene, Linalool

Allergener:

Limonen, Linalool

Ursprungsland: Danmark

Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.

Varunummer: 32712

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.