Aftamed Munskölj - 150 ml

1
Se alla produkter från Aftamed
Varunummer: 7313

Aftamed mot blåsor och mindre munsår

Aftamed Munskölj främjar läkningsprocessen av blåsor och mindre sår. Munsköljen ger omedelbar smärtlindring och minskar antalet nya sår. Aftamed Munskölj passar även för tonåringar/barn med små sår från tandställningen och för protesanvändare som har fått sprickor i mungipan eller gnag- eller trycksår ​​från protesen.

Egenskaper

Den aktiva substansen i Aftamed är hyaluronsyra. Hyaluronsyra främjar läkning av blåsor genom att bilda en barriär som hindrar bakterier, virus och vävnadsnedbrytande enzymer från att komma åt såret. Förutom hyaluronsyra innehåller Aftamed även polykarbofil. Det är en fiber som gör att Aftamed kan fästa på den våta slemhinnan i munhålan. Dessutom har polykarbofilen en smärtlindrande effekt genom att Aftamed lägger sig som ett plåster på såret/blåsan och täcker de blottade nervändarna.

Användning

Skölj med 10 ml av vätskan 2-3 gånger dagligen eller vid behov. Används med fördel efter måltider i upp till 1 vecka eller tills symptomen försvunnit. Det rekommenderas att vänta med att äta eller dricka i minst 30 minuter efter användning.

Det är ofarligt att svälja Aftamed munskölj.


Innehåll: 150 ml

Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.

Se alla produkter från Aftamed
Varunummer: 7313

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.