Intima Intimtvål - 250 ml

1
Se alla produkter från Intima
Varunummer: 4145

Intima Intimtvål - Mild, skonsam och anpassad för underlivets känsliga hud

Intima Intimtvål är perfekt för den dagliga duschen och intimhygienen, eftersom den milda och skonsamma intimtvålen tar väl hand om den känsliga huden i underlivet. Formulan är speciellt anpassad till intimområdet, som har ett lägre pH-värde än resten av kroppen. Därför har tvålen också ett lågt pH på 4, så att den kan hjälpa dig att upprätthålla den naturliga balansen i intimområdet. Intima Intimtvål är också vegan, utan parfym och rekommenderas av Asthma Allergy Nordic.

Allergicertifierad intimtvål - så att du kan ta hand om dig själv

Intima Intimtvål rekommenderas av Asthma Allergy Nordic, så att du kan vara säker på att den inte innehåller ämnen som är kända för att ge allergiska reaktioner. Astma Allergy Nordic har gått igenom alla ingredienser för att säkerställa en låg risk för hudallergier.

Varför använda intimvårdsprodukter?

Intimområdet har naturligt ett lägre pH-värde än resten av kroppen, och vi måste ta väl hand om det! Till exempel om du tvättar dig ofta med med en vanlig duschgel med högt pH-värde kan det påverka den naturliga balansen och resultera i att huden blir irriterad och torkar ut. Kom dock ihåg att du bara ska använda intimtvål på de yttre könsorganen.

Användning:

Applicera intimtvålen på en våt tvättlapp eller fuktiga händer, fördela i intimområdet - men bara på de yttre könsorganen - och avsluta med att skölja noggrant med vatten.
Tvålen kan appliceras på resten av kroppen utan problem.

Innehåll: 250 ml

Ingredienser:

Aqua, Cocamidopropyl betaine, Lauryl, Glucoside, Lactic Acid, Coco-glucoside, Glycerylolat, Glycerin, Vaccinium macrocarpon fruit extract, Aloe barbadensis leaf juice, Tocopherol, Xanthan gummi, Hydrogeneret palmglyceridsitrat, Citric acid, Sodium Benzoate, Potassium sorbate, Sorbic acid

Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.

Ingår i kategorierna
  1. Kroppsvård
  2. Intimvård
  3. Intimtvål
Se alla produkter från Intima
Varunummer: 4145
Vegan Reg trademark Asthma Allergy Nordic
Vegan Reg trademark Asthma Allergy Nordic

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.