Australian Body Care intim Wash - 200 ml

Australian Body Care Intim Wash för god hygien Med24.se
Se alla produkter från Australian Bodycare & Australian Bodycare Femi
Varunummer: 35597

Australian Body Care Intim Wash för god hygien

Intimområdet är extra utsatt för bakterier och därför krävs det extra hygien för att hålla det fräscht och rent. Om du intimrakar dig, är det särskilt viktigt att du håller området fritt från bakterier innan du använder rakhyveln. Bakterier och rakning är en kombination som kan ge röda och irriterande kvisslor.
 
Australian Body Care Intim Wash innehåller naturliga ingredienser som effektivt hjälper till att hålla bakterierna i schack. Australisk Tea Tree Oil har unika antibakteriella egenskaper och är därför avgörande för att hålla området rent, precis som oljan är lugnande och lindrande för huden. Tillsammans med ett högt innehåll av C-vitamin från kakadu-blomman, kommer hudens naturliga försvar mot bakterier att förbättra en hälsosam, intim miljö och minska risken för rakkvisslor.

Med Australian Body Care Intim Wash upprätthåller du hygien och vård av intimområdet skonsamt och effektivt

Intim Wash är dermatologiskt testad, så du är säker på att få en hudvänlig produkt som inte irriterar känslig hud i onödan

Användning:

Tvätta intimområdet noggrant med en liten mängd mild Australian Body Care Intim Wash och använd den för daglig vård. Applicera tvål och tvätta extra noggrant före rakning, så du är säker på att slippa bakterier som blir effektivt borttagna. Kom ihåg att inte övertvätta intimzonen mer än nödvändigt.

100% vegansk


Dermatologiskt testad

Innehåll: 200 ml

Ingredienser:

Vatten, Disodium Cocoamphodiacetate, Mjölksyra, Disodium Cocoyl Glutamate, Glycerin, Natriumklorid, Glyceryl Laurate, Sodium Glycolate, Sodium Lactate, Sodium Caproyl/Lauroyl Lactylate, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, 4-Terpineol, Chondrus Crispus Powder, Terminalia Ferdinandiana Fruit Extract, Isopropylalkohol, Tokoferol, Xantangummi

Ingår i kategorierna
Intimtvål

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.