A. Vogel Bioforce Creme - 37 ml

A. Vogel Bioforce Creme är baserad på 7 olika örter och perfekt för intensiv vård av torr och känslig hud Med24.se
Se alla produkter från A. Vogel
Varunummer: 3937

A. Vogel Bioforce Creme är baserad på 7 olika örter och perfekt för intensiv vård av torr och känslig hud

Är torr hud ett återkommande och besvärande problem för dig? Det behöver inte vara så. Bioforce Creme från A. Vogel är speciellt utvecklad för dig som har torr hud, kropp eller händer. Den är lämplig för alla typer av torr hud - och är också perfekt för ömtåliga, röda babystjärtar. Bioforce Creme är baserat på 7 olika, färska växter - inklusive ringblomma och salvia, som hjälper till att återuppbygga huden. Dessutom innehåller krämen närande solrosolja och lanolin, som länge har använts i kosmetiska hudvårdsprodukter för att skydda och ta hand om huden.

Innehållet av lanolin ger krämen en fin, mild doft. Med denna kräm undviker du parabener och konserveringsmedel så att du kan använda krämen med lugnt och gott samvete för både dig själv och resten av familjen.

Egenskaper:

  • För alla typer av torr hud - också bra för röda babystjärtar
  • Utan parabener och konserveringsmedel
  • Framställd av färska växter och 100% naturliga, aktiva ingredienser

Användning:

Applicera ett tunt lager på det önskade hudområdet och massera in krämen försiktigt. Används upp till 3 gånger dagligen.

Tips! Använd Bioforce Creme som kur mot torr hud på händer eller ansikte

Bioforce CreCremeam kan användas som en vårdande kur mot torra händer, vilket eliminerar den irriterande känslan av grova händer som fastnar i kläder och liknande. Smörj in händerna på kvällen. Bär ett par bomullsvantar. Om du sover med bomullsvantarna på, kommer krämen att vara där den ska vara - nämligen på dina händer, där den kommer att ha gott om tid att verka. Vakna med händerna så mjuka som siden!
  
Bioforce Creme är också väl lämpad som ansiktsmask mot torr hud orsakad av till exempel den kalla och blåsiga vintern eller sommarens solbad.

Innehåll: 37 ml

Lanolin, vatten, prickblad perikon, solrosolja, bivax, ringblomma, salvia, sanikel, arnika, lecitin, alkohol, trollhassel, parfym, citron

Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.