Ansiktsrengöring Dagkräm för män Nattkräm för män Ögonkräm

Ansiktsvård

Hitta ansiktsvård för män bland favorit- och kvalitetsmedvetna rengöringsprodukter, krämer, ansiktsgels och ögonvårdsprodukter, som alla kan hjälpa din hud att bli smidig, slät, vacker, fit for fight och välskött för framtiden.

Läs mer om ansiktsvård för män.

113 Produkt(er)

Ansiktsvård för män

Många män använder inte hudvårdsprodukter - de flesta anser till och med att dag- och nattkrämer bara är för kvinnor.

Vad de glömmer är att krämer inte är till för skönhet på samma sätt som kosmetika, utan snarare för att ge näring, rengöra, reparera och ta hand om huden, som ständigt påverkas av bland annat föroreningar och hårda väderförhållanden vilket orsakar skador och gör huden matt eller torr.

Dessa förhållanden påverkar män lika mycket som kvinnor, och män behöver ofta extra närande ansiktshudvård eftersom rakning verkligen sätter huden på prov.

På Med24.se har vi därför samlat ett antal av de mest skonsamma, effektiva och hjälpande ansiktsvårdsprodukterna för män. I vårt sortiment hittar du några av de största kvalitetsmärkena till de bästa priserna och fantastiska erbjudanden! Du hittar allt från neutrala produkter till krämer med maskulina dofter för den moderna och sofistikerade mannen.

Guide för ansiktsvård

För att undvika allt från oren och torr hud till rynkor och andra ålderstecken är det viktigt att ta hand om sin hud redan från tidig ålder. Det är enkelt att inkludera hudvård i din dagliga rutin och det tar bara några minuter att följa de effektiva stegen för att hålla din hud frisk, fräsch och mjuk för alltid.

De tre viktigaste stegen är ansiktstvätt, ansiktsskrubb och ansiktskräm. På Med24.se hittar du ett urval av ansiktsvård för alla hudtyper. Med hjälp av kategorisering kan du enkelt och snabbt hitta de produkter som matchar dina önskemål och behov!

Ansiktsvård för män delas ofta in i 6 kategorier. För många är det bara några få av dessa som är oumbärliga för optimal hudvård, medan andra hudtyper behöver mer uppmärksamhet.

De 6 kategorierna för ansiktsvård:

1) Ansiktstvätt
2) Dagkräm
3) Ansiktsgel
4) Ansiktsskrubb
5) Nattkräm
6) Ögonkräm

Kategorisering av hudtyp

Men innan du börjar välja de produkter du vill ha är det viktigt att veta exakt vilken hudtyp du har, så att du kan hitta rätt kräm för att hjälpa din hud och eventuella hudproblem.

Vår materialist har utvecklat denna ultimata guide för alla hudtyper för att ge dig en översikt över olika hudvårdsprodukter och även vilken typ av hud du har!

Ansiktstvätt

Syftet med ansiktstvätt är att avlägsna smuts, bakterier och överflödig olja från huden, vilket kan leda till orenheter och irriterad hud. Ansiktstvätt används eftersom det innehåller hälsosamma och aktiva ingredienser som rengör huden på djupet, medan vatten bara kan rengöra delar av det översta hudlagret.

Ansiktstvätten kan användas två gånger om dagen - helst på morgonen och kvällen innan du går och lägger dig och helst innan du rakar dig. Det är viktigt att tvätta ansiktet med ljummet vatten innan du applicerar produkten och att skölja av allt igen.

Du hittar hela utbudet av ansiktsrengöring för män här!

Dag- och nattkräm

Ansiktskrämer finns i många olika varianter - från fet hud till torr och känslig hud. Det är viktigt att hitta en dag- och nattkräm som matchar din hudtyp för att uppnå rätt effekt.

Dag- och nattkrämer är viktiga när det gäller att ta hand om din hud. Dessa krämer hjälper till att ge huden den nödvändiga mängden fukt, näring och ett skyddande lager som gör den motståndskraftig under hela dagen och natten.

Ansiktskrämerna används både morgon och kväll efter rengöring och efter rakning. Här hittar du vårt sortiment av dagkrämer för män och nattkrämer!

Ansiktsgel

Efter rakning är huden särskilt känslig för smuts och andra yttre faktorer som kan orsaka orenheter samt rodnad och irritation. Av den anledningen använder många män en gel som snabbt tränger in i huden utan att kladda, samtidigt som den effektivt stärker, lugnar och slätar ut huden.

Ansiktsskrubb

Syftet med en skrubb är att avlägsna döda hudceller och samtidigt stimulera cellförnyelsen. Det kan både hjälpa huden med tilltäppta porer, som kan orsaka orenheter, och ta bort det överflödiga oljelagret.

Ansiktsskrubb kan användas 1-2 gånger i veckan. Kom ihåg att tvätta ansiktet innan och låt det vara blött och återfuktat när du applicerar skrubben. Massera in skrubben i huden med mjuka, cirkulära rörelser. Skölj sedan av produkten med vatten och applicera en bra fuktkräm.

Ögonkräm

Vissa människor har känsliga och trötta ögonområden som behöver extra fukt och näring. För detta kan du använda en ögonkräm! Ögonkrämen minskar till och med uppkomsten av mörka ringar, rynkor och påsar under ögonen och hjälper till att vitalisera ögonen.

Favoritprodukter för ansiktsvård för män

Många män har redan insett de unika och effektiva egenskaperna hos vårdprodukterna, som kan lösa problem in i minsta detalj!

Bland favoriterna hittar du:
Austrailian Bodycare Facial Wash baserad på tea tree-olja, som är en extremt hudvänlig ansiktstvätt som effektivt avlägsnar bakterier och överflödig olja från ansiktet.

Beaute Pacifique Cleansing Foam som rengör huden på djupet utan att göra den torr och irriterad. Rengöringen är till och med skräddarsydd för varje hudtyp!

La Roche-Posay Toleriane Ultra Overnight, en otroligt läcker, lugnande och absorberande nattkräm som lugnar huden under natten och förbereder den för morgonen.

Lavera Men Sensitive Moisturising Cream, som är en ansiktskräm baserad på naturliga och organiska oljor och aloe vera för optimal mjukhet och vård.

Derma Man body, face & hair wash. Denna produkt är utan tvekan en allt-i-ett-produkt! Produkten rengör, vårdar och lämnar både hud och hår välvårdade och rena.

Pil till toppen

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.