Berthelsen Krom 62,5 mikrogram - 250 st

1
Se alla produkter från Berthelsen Naturprodukter & Berthelsen Beauty
Varunummer: 341

Kosttillskott med organiskt bundet och lättabsorberbart krom. Fritt från laktos, sockerarter, gluten, färgämnen samt konserveringsmedel

Halten av krom tillsätts i form av kromjäst och kromföreningar i spårmängder. Berthelsen Krom är ett lätt absorberbart mineraltillskott som räcker till fyra månaders förbrukning. Den rekommenderade dosen i samband med viktminskning är 2 tabletter dagligen, motsvarande 125 mikrogram krom per dag.

Rekommenderad daglig dos: 2 tabletter

Funktion:
Krom är viktigt för blodsockerbalansen.
Krom är viktigt vid viktminskning - ytterligare kromtillskott håller blodsockernivån stabil.

De flesta överviktiga har svårt att minska sin vikt och det kan vara så att de saknar krom, ett viktigt mineral som reglerar kroppens blodsocker .
Naturligt krom finns i bland annat öljäst, broccoli och fullkornsprodukter, men den genomsnittliga dieten innehåller bara cirka 35 mikrogram krom per dag, medan de internationella rekommendationerna är mellan 50 till 200 mikrogram krom per dag.

Många ligger således i botten med avseende på krom och det är viktigt för ett antal biologiska processer i vår kropp. Krom är en komponent i det som är känt som glukostoleransfaktor, vilken bidrar till att hålla kroppens blodsockerbalans.Ett stabilt blodsocker är en av förutsättningarna för att lyckas med sin diet och säkerställa en varaktig viktminskning.

Lågt blodsocker ökar sockersuget
Om du har krombrist är resultatet nästan alltid omotiverad hunger, trötthet, irritabilitet och sug efter sötsaker som snabbt kommer smygande.

När du känner att ditt blodsocker är lågt, så dyker sötsuget upp och extra småätande. Problemet är att effekten av en chokladbit eller ett snabbt mellanmål är kortlivad och blodsockret sjunker snabbt igen.

Det säkraste sättet till en varaktig viktminskning är att röra sig mer, äta hälsosammare och sedan komplettera med ett extra tillskott av krom.

2 tabletter innehåller:
Dagsdos Mängd Enhet DRI

Krompikolinat

125

mcg

312%

DRI: Dagligt Referensintag för vuxna samt barn från 11 år.
- DRI ej fastställt
Ingredienser:

Fyllnadsmedel (maltodextrin, mikrokristallin cellulosa, kiseldioxid/siliciumoxid, stearinsyra), Ytbehandlingsmedel (magnesiumsalter av fettsyror hydroxypropylmethylcellulose, glycerin), Krompikolinat

Ursprungsland: Danmark
Obligatorisk text för kosttillskott: Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.

Se alla produkter från Berthelsen Naturprodukter & Berthelsen Beauty
Varunummer: 341
Vegan Friendly
Vegan Friendly

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.