Berthelsen Naturprodukter

25 Produkt(er)

Berthelsen Naturprodukter® ägs och marknadsförs av Dansk Farmaceutisk industri A-S, som är ett danskt familjeföretag som grundades 1977 av apotekaren Jørgen Pedersen. Företaget drivs idag av familjens andra och tredje generation.

Med 40 års erfarenhet är Berthelsen Naturprodukter® ett av de äldsta, danska varumärkena med kvalitetskosttillskott. Serien har ett brett sortiment av vitaminer och mineraler, och använder vitamin & mineralkällor med hög biotillgänglighet. Berthelsen Naturprodukter® strävar alltid efter att använda så få hjälpämnen som möjligt. Det gör tabletterna mindre och på så sätt mera sväljvänliga, men det sparar också miljön från stora förpackningar. Det är också av miljöskäl, som Berthelsen Naturprodukter® inte använder sig av aluminiumfolie eller onödig kartongförpackningar.

Alla veganvarianter är också märkta med "Vegan" logo, så att du lätt kan hitta dem, och vi arbetar ständigt med att göra flera veganprodukter.

Berthelsen Naturprodukter® utvecklar och uppdaterar ständigt sina produkter, eftersom vi alltid vänder oss till senaste lagstiftning och forskning.

Serien innehåller bl.a. Magnesium som bibehåller muskelfunktionen, MultiSport® är ett komplett vitamin- och mineraltillskott för idrottsmän och motionärer samt Scanalka® som innehåller hela 12 mineraler och 72 spårmineraler.

Berthelsen Naturprodukter® har också nyligen fått en underserie, Berthelsen Beauty Products. Berthelsen Beauty Products innehåller den nya Silky Beauty® - Skin Perfection, som nominerades till Danish Beauty Awards 2017 för sina goda egenskaper med att upprätthålla hudcellernas DNA och smidighet. Berthelsen Beauty Products innehåller också klassiker som Silica Extra för hår och naglar samt Beta Factor - Perfect Tan, som skyddar huden från oxidativ stress och rekommenderas före solexponering.

Fördelar med Berthelsen Natural Products:

  • Alla produkter tillverkas enligt följande internationella standard: GMP (Good Manufacturing Practice) och o HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point)
  • Alla produkter uppdateras hela tiden, enligt senaste forskning och teknik
  • Samtliga produkter är fria från laktos, jäst, socker, gluten och konserveringsmedel

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.