A.Vogel Solhatt Sugtabletter - 30 tabletter

1
Se alla produkter från A. Vogel
Varunummer: 36057

Solhatt sugtabletter från A. Vogel för ditt immunförsvar

Klarar du stressiga vardagar utan att immunförsvaret påverkas?

Om svaret är nej, är du troligtvis en av många som behöver hjälp för att få immunförsvaret tillbaka på rätt spår! Med A. Vogels Solhatt sugtabletter får du ett kosttillskott baserat på extrakt från nyskördad, röd solhatt, även känd under det latinska namnet Echinacea purpurea, som stöder kroppens immunförsvar och därmed stärker kroppens motståndskraft. Echinacea-växten, som används i ett brett sortiment av A. Vogels världsberömda, färska växtberedningar, bearbetas strax efter skörd för att upprätthålla de aktiva substanserna som hjälper till att säkerställa den höga kvaliteten och effektiviteten hos A.Vogels unika produkter.

Tabletterna smakar både fräscht och milt samtidigt och tas lätt genom att du helt enkelt låter dem smälta på tungan. Tabletterna är så skonsamma och behagliga att suga på så att även barnen kan lockas till ett tillskott av Echinacea! Men kom ihåg att varna dem för att tabletterna kan ge lite stickningar på tungan. Tabletterna kan också sväljas hela om du föredrar det.

Egenskaper:

  • Tillverkad av extrakt från färska Echinacea
  • Stödjer kroppens immunsystem
  • Lämplig för både vuxna och barn från 1 års ålder

Dosering

Den rekommenderade dosen är 1 sugtablett 3 gånger per dag. En daglig dos innehåller extrakt av 1425 mg färsk Echinacea purpurea.

Vikten av ett optimalt immunförsvar
Förskolebarn och skolbarn i synnerhet kan behöva upprätthålla sitt immunförsvar - introducera dem för Solhatt-tabletten och låt dem prova! Ta en tablett själv tre gånger om dagen. Det är lätt att ta med burken till jobbet och placera den synligt på skrivbordet så att du kommer ihåg att få din dagliga dos. Solhatt sugtablett är lösningen för både vuxna och barn för att stödja immunförsvaret och kroppens motståndskraft.

Innehåll: 30 st

3 tabletter innehåller:

Extrakt av färsk röd solhatt

1425 mg

Ingredienser:

Röd solhattsextrakt (echinacea purpurea L.), Laktos, Modifierad potatisstärkelse , Vitamin D (cholecalciferol), Sojapolysaccharid

Kosttillskott bör inte ersätta sund kost och hälsosam livsstil.
Förvaras utom räckhåll för barn.
Bör endast efter konsultation av läkare användas av gravida och barn under 1 år.
Dagsdos bör ej överskridas.

Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.