Herrens Mark Rödklöverextrakt - 1 liter

1
Se alla produkter från Herrens Mark & Regomeo
Varunummer: 30895

Rödklöverextrakt från Herrrens Mark är den perfekta drycken för kvinnor i klimakteriet

Herrens Mark Rödklöverextrakt strävar efter att vara en perfekt dryck för kvinnor i klimakteriet och det är den också! Plågas du av klimakteriesymtom som värmevallningar, svettendser och rastlöshet, så är detta extrakt för dig! Denna produkt ger ett behagligt och lugnt klimakterie.

Rödklöver är en ört som under många år har använts som hälsoväxt. Extraktet är mjölksyrajäst, vilket innebär att efter det skördats på sommaren faller pH-värdet till ca 4, vilket innebär att endast mjölksyrabakterierna överlever. Extraktet är ekologiskt.

Användning:
I den inledande fasen tas 120 ml / dag vid två dagliga intag, morgon och kväll. När effekten börjar träda i kraft vanligen sker det efter 2-3 veckor, kan du sedan ta 60-120 ml / dag fortfarande uppdelad på två dagliga intag.

Doseringen är individuell och du kommer därför att kunna känna om du får för lite extrakt, om du får återkommande symptom.

Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost. Bör först efter samråd med läkare eller hälsovård tas av gravida kvinnor och barn under ett år.

Förvaring:
Lagras vid rumstemperatur, och är hållbar 12 mån. efter insamling.
Extraktet kommer i en Bag-in-box, vilket gör att extraktet inte oxideras när det töms och därför inte förlorar sin hållbarhet.
Produkten smakar bäst kall.

Förvaras utom räckhåll för barn.


Innehåll:  1 liter

60 ml innehåller:
Dagsdos Mängd Enhet DRI

Biochanin A

9,9

mg

-

Formononetin

19,4

mg

-

Mjölksyrabakterier

1

miljard

-

DRI = Dagligt referensintag för vuxna och barn över 11 år.
- DRI ej fastställt
Ingredienser:

Rödklöversaft från blad och blommor som är mjölksyrejästa 91%, (Trifolium pratense L.)*, 9% örtblandning:, - varav 40% citronmeliss (Melissa officinalis L.), 40% pepparmynta (Mentha x Piperita L.)*, 20% salvia (Salvia officinalis L.)*, 20% salvia (Salvia officinalis L.), *från ekologiskt lantbruk

Är det angivet en * vid en ingrediens är den 100% ekologisk

Ursprungsland: Danmark
Obligatorisk text för kosttillskott: Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.

EU ekologimärket Ø-märket

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.