Herrens Mark REGOBONE - 2 liter

1
Se alla produkter från Herrens Mark & Regobone
Varunummer: 48700

REGOBONE från Herrens Mark - fermenterat rödklöverextrakt för kvinnor över 50

Herrens Mark har vidareutvecklat sitt välkända fermenterade rödklöverextrakt, vilket har resulterat i denna produkt som riktar sig till kvinnor över 50. Rödklöverextraktet i REGOBONE är koncentrerat och standardiserat så att det alltid innehåller samma mängd aktiva isoflavoner. Extraktet är nu berikat med kalcium, magnesium och vitamin D3 från alger. Att rödklövern i REGOBONE är fermenterad gör att formen på ingredienserna förändras. Isoflavonerna har därmed fått en form som säkerställer högt upptag. Dessutom innehåller extraktet levande mjölksyrabakterier som tillsammans med det låga pH-värdet säkerställer att konserveringsmedel och alkohol är överflödiga tillsatser.

Kalcium är nödvändigt för att underhålla benstommen och D-vitamin bidrar till att absorbera kalcium i kroppen. Kalcium och vitamin D bidrar också till att minska förlusten av benmineraler hos kvinnor i klimakteriet. Denna gynnsamma effekt uppnås genom ett dagligt intag av minst 1200 mg kalcium och 20 μg vitamin D från alla källor. I en daglig dos av REGOBONE får du 500 mg kalcium, 200 mg magnesium och 20 μg D-vitamin.

Växtämnena i rödklöver, kallade isoflavoner, har en struktur som liknar östrogen. Växtämnena binder främst till östrogenreceptorerna, som bl.a. sitter runt tarmar, njurar och benstomme. Rödklöver kan därför användas vid klimakteriebesvär, såsom värmevallningar och ökad svettning.

Egenskaper:

  • Kan användas av veganer och vegetarianer
  • Tillsatt kalcium, magnesium och vitamin D3
  • Kalcium behövs för att underhålla normal benstomme
  • För kvinnor över 50 år
  • Framställd med fermenterat rödklöverextrakt

Dosering och användning:

50 ml två gånger dagligen med måltid.

Kartongen ska skakas noggrant före varje dosering för att blanda växtämnena ordentligt. Vill du dämpa smaken kan du blanda 50:50 med vatten eller blanda i smoothies, juicer mm.

Innehåll: 2 liter

100 ml innehåller:
Dagsdos Mängd Enhet DRI

Rödklöverextrakt

100

ml

-

- varav isoflavoner

60

mg

-

Kalcium

500

mg

65%

Magnesium

200

mg

55%

D-vitamin

20

µg

400%

DRI: Dagligt Referensintag för vuxna samt barn från 11 år.
- DRI ej fastställt
Ingredienser:

Mjölksyrafermenterad rödklöverjuice* (Trifolium pratense L.), Podekultur (gjord av morötter* och salt), Calcium (calcium lactat gluconat), Magnesium (magnesiumcitrat), D3-vitamin (Cholecalciferol)

Är det angivet en * vid en ingrediens är den 100% ekologisk

Obligatorisk text för kosttillskott: Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.

Vegan Friendly

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.