Jordan

Ta hand om dina tänder med tandvård från Jordan. Vackra, välskötta tänder ger dig självförtroende och kan spara dig mycket pengar i det långa loppet. Du hittar tandvårdsprodukter av hög kvalitet till bra priser i ett sortiment som omfattar tandborstar, tandpetare och mycket mer. Se alla produkter och ta reda på vilka som är rätt för dig här!

Vad är Jordan? | Kvalitet och hälsa | Jordans fördelar | Kundernas favoriter

59 Produkt(er)

Jordan - vägen till god munhygien och friska tänder

Vi ska ta väl hand om våra tänder. Vi har nytta och glädje av dem varenda dag i våra liv! Men vi utsätter dem dagligen för förhållanden som kan orsaka karies eller andra skadliga problem under hela livet - helt enkelt genom att äta och dricka och när vi inte tar hand om dem ordentligt eller regelbundet.

Jordan tandvård gör det enkelt och effektivt att upprätthålla en god munvård och friska, vackra tänder.

Vad är Jordan?

Jordan är ett sortiment av tandvårdsprodukter som utvecklats av Orkla Care Danmark, som har en ledande position inom hälsokost, sportnutrition, munvård och sårvård. Orkla Care är också känt för varumärkena: Longo Vital, HUSK och Unikalk.

Jordan ställer höga krav på sina produkter och har flera gånger vunnit priser för sin exklusiva och vackra design.

Dessutom har Jordan tagit hand om skandinavernas tänder sedan 1927 med en rad effektiva kvalitetsprodukter som är utformade för att göra din tandvårdsrutin så enkel och bekväm som möjligt. Detta har de gjort genom att kombinera överlägsen funktionalitet, kunskap om munvård och elegant design.

Varumärkets mission är att göra det enkelt för människor att hålla sina tänder friska hela livet, så de har utvecklat produkter för både barn och vuxna, var och en utformad specifikt för dina individuella behov, preferenser och tandvårdsrutiner. Du kan hitta den perfekta matchningen för dig och din familj i sortimentet.

Med ett öga för kvalitet och hälsa

Orkla Cares arbete präglas av hållbarhet. Dessutom utvecklas alla deras Jordan-produkter med hög kvalitet och med fokus på:

  • Näring och hälsa
  • Livsmedels- och produktsäkerhet
  • Hållbar upphandling
  • Omsorg om miljön
  • Omsorg om människor och samhälle

Jordan erbjuder

Jordan har ett brett sortiment av lättanvända, högkvalitativa och eleganta produkter, alla utformade för att hjälpa dig att hålla dina tänder och mun väl omhändertagna under hela livet. I vårt urval på Med24.se hittar du:

  • Jordan tandborstar för vuxna och barn
  • Tandkräm från Jordan för vuxna och barn
  • Tandtråd från Jordan
  • Tandpetare från Jordan
  • Mellanrumsborstar från Jordan

Tandborstar och tandkräm
Vi är alla olika, var och en av oss har en unik uppsättning tänder och olika tekniker för att hålla dem friska och rena. Jordan har utvecklat tandborstar i alla former och färger som är enkla att använda och utformade för att hjälpa dig att uppnå bättre och bättre resultat varje gång - samma sak gäller för deras tandkräm, som också finns i olika smaker för både barn och vuxna, beroende på dina preferenser.

Allt från handtag, huvud, borste, tandkräm och design är skräddarsytt för att du ska ha de bästa förutsättningarna att etablera goda tandvårdsvanor från första tand. Välj det som fungerar bäst för dig och din familj.

Tandtråd eller tandpetare:
Tanden består av fem ytor, varav tre rengörs av tandborsten. På alla tandytor byggs en beläggning av bakterier upp under dagen, vilket är orsaken till karies (hål i tänderna) och tandköttssjukdomar.

Genom att använda tandtråd från Jordan kan du enkelt avlägsna plack mellan tänderna där tandborsten inte kommer åt och uppnå en fullständig munhygien. Vissa personer tycker dock att det är svårt att använda tandtråd, och därför har Jordan utvecklat flera tandpetare som är perfekta för att avlägsna plack.

Interdentalborstar
Mellanrumsborstar är några av de mest effektiva rengöringsverktygen för tänderna. Du hittar dem i flera olika storlekar - en för varje ålder och interdentalt utrymme. Jordan har också tagit fram specialborstar för personer med tandställning, tandköttsoperation, tandköttssjukdom eller infektioner.

Kundernas favoriter

Bland kundernas favoriter finns:

Jordan Easy Clean Flosser, som är ett enkelt och utmärkt alternativ till vanlig tandtråd.

Jordan Green Clean-tandborstar, som är tillverkade av 100 % återvunnen plast. Tandborsten har bra funktionalitet kombinerat med en modern och minimalistisk design.

Jordan Step tandborste, en skonsam och effektiv tandborste för barn i åldern 0-2 år.

Uppnå optimal tandvård och munhälsa redan idag!

På Med24.se kan du köpa ett brett sortiment av Jordans fantastiska och lättanvända tandvårdsprodukter för barn och vuxna. Dessa är även tillgängliga till bra priser och bra erbjudanden! Kom ihåg att du alltid kan uppnå fri frakt. Ditt hälsosamma val börjar här!

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.