LongoVital

Longo Vital - Fra Naturens Laboratorium

Läs mer om LongoVital här.

10 Produkt(er)

LongoVital – ett kosttillskott skräddarsytt för dig

LongoVital är ett kosttillskott som kombinerar det naturliga med det vetenskapliga för att uppnå den mest fördelaktiga effekten i en produkt som ger dig exakt vad du behöver.

LongoVital har funnits sedan 1970-talet och har sedan starten producerat och utvecklat sina produkter i Danmark. Det var professor Flemming Nørgaard som med särskild omsorg och med hjälp av den välutvecklade vetenskapen startade med att försöka hitta rätt kombination av örter och vitaminer, i hopp om att kunna hjälpa sina medmänniskor och sig själv för bättre välbefinnande.

Nu, många år senare, är LongoVital fortfarande en sann klassiker med bäst väldokumenterad effekt och som är ett av danskarnas mest föredragna kosttillskott.

Kosttillskott med vitaminer och örter

LongoVital är baserad på sex noggrant utvalda örter, som tillsammans med vitaminer hjälper till att minska trötthet och upprätthålla immunsystemet.

LongoVital består av vitaminerna; A, C, Niacin, E, Pantotensyra, B6, Riboflavin (B2), Tiamin (B1) och D. Medan vitamin A, B6, C och D bidrar till immunsystemets normala funktion, bidrar riboflavin, vitamin B6, niacin och pantotensyra till att minska trötthet och utmattning.

Dessa viktiga vitaminer kombineras med den speciella blandningen av örterna rosmarinblad, paprika, pumpafrön, pepparmyntsblad, röllekablomma och hagtornblad och blomma.

LongoVital för just dina behov

I utbudet av LongoVital kosttillskott hittar du bl.a. LongoVital Feminim, utvecklat speciellt för kvinnor med högre innehåll av järn. LongoVital Vegan är för dig som äter växtbaserat och det bidrar till immunsystemet, energin och benstommen. Dessutom finns LongoVital Aktiv som är för dig som vill ha ett tillskott som kan hjälpa till att upprätthålla immunsystemets funktion under och efter intensiv fysisk träning.

LongoVital är således anpassad till varje individ med olika behov. Det är därför möjligt att hitta exakt det kosttillskott du behöver.

I arbetet med att framställa LongoVital tabletter har särskild hänsyn tagits. Varumärket vet att vissa kosttillskott kan ha relativt stora tabletter, vilket gör det svårt för många att svälja dem, och det kan också kännas obehagligt ner genom matstrupen. Därför har de med omsorg skapat en tablettform som är lätt att svälja.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.