LongoVital

Longo Vital från naturens laboratorium

Läs mer om LongoVital här.

10 Produkt(er)

LongoVital – ett kosttillskott skräddarsytt för dig

LongoVital är ett kosttillskott som kombinerar det naturliga med det vetenskapliga för att uppnå den mest fördelaktiga effekten i en produkt som ger dig exakt vad du behöver.

LongoVital har funnits sedan 1970-talet och har sedan starten producerat och utvecklat sina produkter i Danmark. Det var professor Flemming Nørgaard som med särskild omsorg och med hjälp av den välutvecklade vetenskapen startade med att försöka hitta rätt kombination av örter och vitaminer, i hopp om att kunna hjälpa sina medmänniskor och sig själv för bättre välbefinnande.

Nu, många år senare, är LongoVital fortfarande en sann klassiker med bäst väldokumenterad effekt och som är ett av danskarnas mest föredragna kosttillskott.

Kosttillskott med vitaminer och örter

Hörnstenarna i LongoVital är sex noggrant utvalda örter - rosmarinblad, paprika, pumpafrön, pepparmyntsblad, rölleka samt hagtornsblad och -blomma - i kombination med viktiga vitaminer och mineraler.

LongoVital Classic innehåller vitaminerna A, B6, C och D, som bidrar till immunsystemets normala funktion, medan riboflavin, vitamin B6, niacin och pantotensyra bidrar till att minska trötthet och utmattning. Dessa viktiga vitaminer kombineras med den unika LongoVital-blandningen av örterna rosmarinblad, paprika, pumpafrön, pepparmyntsblad, rölleka samt hagtornsblad och -blomma.

LongoVital för just dina behov

I utbudet av LongoVital kosttillskott hittar du bl.a. LongoVital Feminin, utvecklat speciellt för kvinnor med högre innehåll av järn.  Dessutom finns LongoVital Aktiv som är för dig som vill ha ett tillskott som kan hjälpa till att upprätthålla immunsystemets funktion under och efter intensiv fysisk träning. LongoVital Collagen är ett kosttillskott i tablettform med OvordermTM äggskalsmembran, som naturligt innehåller kollagen och hyaluronsyra.

Och det finns många fler skräddarsydda varianter för dig.  

Här på Med24.se hittar du vårt urval av LongoVitals välutvecklade kosttillskott. Vi har noggrant valt ut produkterna för att kunna erbjuda dig högkvalitativa produkter. Som alltid finns produkterna tillgängliga till konkurrenskraftiga priser och för varje individ och behov. Vi erbjuder även möjlighet till fri frakt!

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.