HUSK Psyllium Magbalans

Läs mer om HUSK Psyllium Magbalans här:

3 Produkt(er)

HUSK® Psyllium Magbalans

Lider du av trög mage? Är matsmältningen ur balans? Eller behöver du ett naturligt fibertillskott? Då är HUSK® Psyllium Magbalans Basic din nya bästa vän. För om magen inte fungerar som den ska, så är det mycket annat som inte fungerar heller.

HUSK® Psyllium Magbalans är en naturprodukt med värmebehandlade Psylliumfröskal. Psylliumfröskal är bra för matsmältningen och hjälper till att reglera tarmen.

Fröskalen har hög fiberhalt och det är dessa fibrer som är bra för matsmältningen. Ta produkten som kapslar eller som pulver som du löser upp i ett glas vatten. Produkten är smakneutral och du kan därför också välja att ta den i en smoothie eller strö över din yoghurt. Du behöver inte äta något samtidigt som du tar kosttillskottet, men det är viktigt att du dricker ett stort glas vatten på minst 250 ml samtidigt som du tar ditt HUSK® Psyllium Magbalans kosttillskott.

Hur fungerar HUSK® Psyllium Magbalans?

Det är från växten Psyllium (Plantago Ovata) som man får Psylliumfröskal. Fröskalen är naturligt fria från gluten och innehåller ca 85% kostfiber. Fröskalen kan ta upp 40 gånger sin egen vikt, vilket gör att det bildas en naturlig gelé i tarmen när fröskalen suger upp vatten. Det är just geléen som bidrar till att mjuka upp avföringen och gör att den glider lite lättare.

Vi är många som kan ha nytta av HUSK® Psyllium Magbalans, eftersom psylliumfröskalen hjälper till med trög mage och reglerar tarmen.

Värmebehandlade Psylliumfröskal

HUSK® Psyllium Magbalans produceras av Orkla Care och psylliumfröskalen värmebehandlas nu som en del av kvalitetssäkringen av HUSK® Psyllium Magbalans. Värmebehandlingen gör att psylliumfröskalen får en något mörkare färg än vad produkten har haft hittills. Färgen kan variera något från en produktion till en annan.

HUSK® Psyllium Magbalans som pulver eller kapslar

Om du väljer att ta ditt HUSK® Psyllium Magbalans kosttillskott som pulver, ska du som vuxen eller barn över 12 år ta en tesked morgon och kväll med 250 ml vatten. Om kosttillskottet ges till ett barn i åldrarna 6-12 år ska du halvera dosen, det vill säga ge en halv tesked morgon och kväll med 125 ml vatten varje gång.

Om du föredrar att ta HUSK® Psyllium Magbalans som kapslar är dosen för vuxna och barn över 12 år 5 kapslar morgon och kväll. Drick alltid minst 250 ml per dosering. Bör alltid tas med den angivna mängden vätska. För lite vätska kan orsaka förstoppning.

Pil till toppen

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.