Argador Kaktusolja - 10 ml

Zahra Kaktusfikon olja 10 ml med pipett
(4) Se alla recensioner
Se alla produkter från Zahra
Varunummer: 30003

Kaktusolja är 100% naturlig och kallpressad

Kaktusfikonoljan är utvunnen ur kaktusfikon. Det krävs ett ton kaktusfikon för att kunna tillverka en liter kaktus olja. Argador Kaktusolja är 100 % ren och passar för alla hud- och hårtyper. Denna kaktusfikonolja är troligtvis den bästa på marknaden. Argador Kaktusolja är framtagen i ett laboratorium under noga övervakade förhållanden. Laboratoriet är godkänt av ECOCERT, AB och USDA som är internationella ekologiska och kvalitetskontrolls-organ. Detta är din garanti för en 100 % ren kaktusfikonolja. Det importeras passande mängder åt gången för att alltid kunna garantera ren färskpressad olja. 

Fördelar vid användning av Argador Kaktusolja:

  • Motverkar torr hud
  • Jämnar ut området runt ögonen, såsom mörka ränder och påsar under ögonen
  • Hjälper mot sträckmärken
  • Förhindrar cellåldring
  • Fungerar helande
  • Gör huden och håret mjukt och elastisk
  • Naturligt revitaliserande
  • Den fungerar som ansikts "lyft"
  • Blåser nytt liv i huden
  • Fuktgivande

Oljan är rik på vitamin-E, en kraftfull naturlig antioxidant som ger många fördelar för hud, hår och naglar. Förr i tiden har det varit mycket användning av lokala stammar för vård och förskönande av huden. Oljan kan användas i ansiktet, i håret, på kroppen och på naglarna.

Användning:
Håret: Du kan använda den i håret på kvällen och på morgonen. Om kvällen kan du använda den som hårmask. Använd en eller två droppar och fördela dem i hela håret. Packa in håret i en handduk och låt oljan vara kvar i håret över natten. På morgonen kan du använda 1 droppe i fuktigt hår från spetsarna och uppåt. Torka håret som du brukar.

Ansiktet och kroppen: Du kan välja att använda kaktususolja om kvällen som avslappnings- och vårdanadeolja elle rpå morgonen som skydd. På kvälen kan du använda den som nattkräm och på morgonen innan makeup. Kom ihåg att alltid massera uppåt.  

Naglar: 1-2 gånger om veckan, tillför 4 droppar olja i ¼ dl citron. Doppa naglarna i blandningen i 15 minuter. Dina naglar blir rena, klara och på sikt också starka. 

OBS! får endast användas utvärtes!

Ingredienser:

100 % ren Kaktusfikonolja – Opuntia Ficus Indica Seed Oil-, inga färgämnen, parfym eller konserveringsmedel. Förvara torrt och mörkt, undvik värme och ljus.

Indikation
Information om de positiva egenskaperna hos våra produkter, inklusive medicinsk och skönhet information är baserad på sin populära traditionella användning. Fördelar och användning av våra produkter kan variera från användare till användare. Vi rekommenderar inte eller främjer självmedicinering. Vi rekommenderar alltid att konsultera en specialist i tveksamma fall .

Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.

EcoCert

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.