Livol D3 10µg - 220 tabletter

Livol D3 10µg - 220 tabletter
Se alla produkter från Livol & Livol Voksne
Varunummer: 13317

Livol D3 10 µg - Vitamintillskott för ditt immunförsvar

Livol D3 10 µg (tidigare Mono Normal D) är ett vitamintillskott för barn och vuxna som kompletterar dig med 10 mikrogram vitamin D3 om dagen. 

Det är särskilt solens strålar som stöder bildandet av vitamin D i kroppen. Både i allmänhet men särskilt under vintermånaderna är det därför svårt för många att få täckt kroppens behov av mikronäringsämnet. Det rekommenderas särskilt för barn att ta ett dagligt tillskott av vitamin D. Vitaminet spelar nämligen en viktig roll i ett antal av kroppens funktioner. Bland annat bidrar det till ett normalt fungerande immunförsvar samt till att bibehålla normala tänder, skelett och en normal muskelfunktion. Vitaminet stödjer också ett normalt upptag och utnyttjande av fosfor och kalk.

Om du, eller ditt barn, inte tycker om att svälja tabletter så kan du köpa tillskottet i form av en välsmakande tuggtablett här. Finns också som ett starkare preparat för vuxna här.

Dosering

Den rekommenderade dosen är 1 tablett dagligen - för både vuxna och barn från 11 år. Tabletten tas i samband med en måltid.

Med 220 tabletter har du nog för hela familjen!


Innehåll: 220 tabletter

1 tablett innehåller:
Dagsdos Mängd Enhet DRI

Vuxna från 11 år:

-

-

-

Vitamin D

10

µg

200%

DRI = Dagligt referensintag för vuxna och barn över 11 år.
- DRI ej fastställt.
Ingredienser:

Fyllnadsmedel (kalciumvätefosfat, mikrokrystallinsk cellulosa), Ytbehandlingsmedel (magnesiumsalter av fettsyror), Vitamin (D3-cholechalciferol)

Ursprungsland: Danmark
Obligatorisk text för kosttillskott: Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.

Ingår i kategorierna
D-vitamin Immunförsvar

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.