Livol - vitaminer för hela familjen

Livol - vitaminer för hela familjen

Livol är danska kvalitetsvitaminer- och mineraler för hela familjen, från familjens yngsta till äldsta!

Livol - för hela familjen varje dag

Livol är dagliga vitaminer och mineraler för alla generationer. Sedan 1959 har Livol arbetat för att producera kosttillskott i många, olika varianter för att täcka hela familjens behov, från den sistfödde gullungen till farmor och mormor. Alla Livol-produkter tillverkas i Danmark.

Livols tillskott smakar gott

Neutral eller otäck smak, eller svårt att svälja, kan göra att många låter bli att ta nödvändiga mineraler och vitaminer. Livol har gjort något åt ​​det!

Livol har ständigt fokus på att utveckla sina produkter för att möta användarnas behov och önskemål. Med detta för ögonen och med kunskapen om hur viktigt kosttillskottets form och innehåll är för många, har Livol utvecklat en rad produkter med extra, god smak. På så sätt blir det ännu enklare att låta tillskottet komma med i dina och dina barns rutiner och för att utnyttja vitaminer och mineraler fullt ut.

Den perfekta tablettformen?

Livol producerar sina tabletter med en speciell, rundad form för att göra dem lättare att svälja. Den nya formen är designpatenterad och utvecklad i samarbete med ledande forskare. Du kan läsa mer om den forskning som ligger bakom allt här.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.