Livol

Livol - vitaminer för hela familjen

Med Livol får du väldokumenterade kosttillskott som bidrar till hela familjens fysiska hälsa. Här i sortimentet hittar du flera skräddarsydda kosttilskott för specifika åldersgrupper och behov.
Läs mer om Livol här!

31 Produkt(er)

Livol – Kosttillskott för hela familjen

LIVOL är hela familjens tillskott av vitaminer och mineraler - från familjens yngsta till äldsta! Livol är uppdelad i fyra grupper, var och en med sin unika färg, vilket gör det lättare att välja rätt produkt för alla.

Vad är Livol?

LIVOL har varit Danmarks bästsäljande vitaminpiller genom flera decennier. Detta beror delvis på varumärkets väldokumenterade vitamin- och mineraltillskott, allt baserat på många års dokumentation och vetenskaplig erfarenhet.

Alla produkter produceras i Danmark och är alltid under läkemedelskontroll, så att du garanteras bästa kvalitet när du köper kosttillskott från Livol.

Varumärket kom på marknaden redan 1959 och har sedan dess gjort det möjligt att till förnuftiga priser kunna köpa nyttiga kosttilskott för att täcka hela familjens breda behov - enkelt och alltid till rimliga priser.

Därför är vitaminer och mineraler viktiga

Genom sitt arbete har Livol erfarit betydelsen av vitaminer och mineraler för människokroppen genom hela livets olika faser. Många människor är dock inte medvetna om hur oerhört viktiga vitaminerna faktiskt är för din kropps optimala fysiska funktion och dess hälsa.

Det är därför inte bara under vissa speciella perioder i livet som vi behöver inta vitaminer och mineraler, utan varje dag! Så klart är det också grundläggande och viktigt att äta en varierad kost så att du genom din mat får i dig så många viktiga näringsämnen som möjligt.

I vissa perioder av livet kan det emellertid ibland vara svårt att täcka alla behov genom kosten och därför väljer många att supplera med multivitaminer från Livol i deras dagliga liv.

Bidrar till kroppens optimala funktion
Varje mineral och vitamin är unikt och bidrar till olika delar och funktioner av kroppen - bl.a. i samband med utveckling och tillväxt av hjärtat, hjärnan och immunsystemet. De beskrivs som essentiella ämnen och de är förutsättningen för att kroppen ska kunna utföra ett antal av dess vitala funktioner.

Många av ämnena kan dock kroppen inte producera själv, och därför behöver vi dem antingen genom kosten eller som ett tillskott. Du kan läsa mer i vår artikel om multivitaminer för hela familjen!

Vilka kosttillskott ska jag välja?

Livol finns i flera olika varianter. I vårt sortiment hittar du både Livol multivitamin och mineraltillskott uppdelade i 4 grupper; för vuxna, gravida, barn samt 50+. Livol producerar sina tabletter med en speciell, rundad form villken gör dem lättare att svälja, dessutom erbjuder de brustabletter i flera varianter.

Barn i åldern 2 veckor - 2 år
De barnvänliga Livol D3-vitamin är droppar som bidrar till ditt barns normala tillväxt och utveckling. Socialstyrelsen rekommenderar bland annat att barn i åldrarna 2 veckor till 2 år får D-vitamin som ett komplement till kosten varje dag.

Barn i åldrarna 3-10 år
Livol Multi Total barn finns i 2 läckra, tuggbara och spännande smaker, vilka utan tvekan kommer att bli omtyckta hos ditt barn. Båda varianterna innehåller alla de essentiella vitaminer och mineraler som kan bidra till vad barn behöver just i denna ålder i samband med normal tillväxt av skelett och utveckling av syn.

Livol Gravid
Det kan vara svårt att veta säkert vilka tillskott man bör ta som gravid kvinna. Med Livol Multi Total Gravid kan du vara trygg med att du får täckt hela ditt och ditt barns behov av viktiga näringsämnen under graviditeten.

Ålder 50+
Livol 50+ är för alla män och kvinnor i åldern 50+. Genom att inta detta tillskott bestående av ett mineral- och vitaminkomplex bidrar du till både ett starkare immunsystem samt till en normal mental prestanda.

Vuxna och barn från 11 år
Bland de största favoriterna är Livol Multi Total Voksen, men du hittar även separata tillskott av vitamin D, magnesium och C-vitamin på Med24.se. Hos Livol kan du hitta exakt det tillskott som just du behöver och som kan bidra positivt till din kropps fysiska tillstånd.

Om du eller din familjemedlem har svårt att svälja tabletter finns det flera olika Livol-brustabletter, med god smak, som bidrar med specifika vitaminer.

Kom ihåg att användning och dosering av kosttillskott ska följas och att de inte ska vara en ersättning för en varierad kost. Du hittar användning och dosering under varje enskild produkt.

Köp Livol kosttillskott på Med24.se

Det stora utbudet av Livols produkter bidrar till din hälsa genom alla livets faser.

På Med24.se önskar vi att ta hand om dig och din familj och vi tillhandahåller därför ett brett sortiment av de bästa och mest populära produkterna inom kosttillskott.

Du kan alltid hitta Livol till bra priser på Med24.se!

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.