Garnier

Garnier utvecklar effektiva kropps- och ansiktsvårdsprodukter inspirerade av naturen, i en prisklass där alla kan vara med. Utforska Garniers utbud av aktiv hudvård och solskyddsmedel för hela familjen här.
Läs mer om Garnier | Garnier Skin Active | Garnier Pure Active | Garnier Fructis | Garnier Ambre Solaire | Garnier Olia

105 Produkt(er)

Garnier - naturligt berikade hud- och hårvårdsprodukter till ett pris som passar alla

Garnier är ett franskt varumärke som grundades redan 1904 och som sedan dess har utvecklat tusentals olika produkter och som nu är ett av de ledande hudvårdsmärkena över hela världen. Garnier utvecklar innovativa produkter som tar hand om ansiktet, kroppen och håret, med naturen som den främsta källan till inspiration. Garnier gör det möjligt för alla att kunna få effektiv hudvård och solskydd oavsett vilken hud och hårtyp du har och oavsett din budget!

Garnier är engagerad i Green Beauty

Garnier är ett globalt ledande varumärke inom naturlig hud- och hårvård och deras formler baseras på aktiva ingredienser från naturen såsom närande växtoljor, vitaminrika fruktextrakt och andra välgörande ingredienser. Under de senaste många åren har de arbetat för att ytterligare integrera Green Beauty i sina principer. Green Beauty innebär att både produktionen och produkterna ska bli mer hållbara, biologiskt nedbrytbara och naturliga för planetens och klimatets skull. Av denna anledning har Garniers fabriker arbetat för att avsevärt minska deras klimatavtryck och i 2025 ska all produktion vara 100% CO2-neutral. Garnier strävar också efter att få  deras formler så naturliga som möjligt så att de är biologiskt nedbrytbara. Under de senaste åren har deras förpackningar också gjorts mer miljövänliga, då Garnier nu använder återvunnen plast för att göra återvinningsbara flaskor och burkar. Dessutom är deras solvårdsprodukter utvecklade i samarbete med Ocean Conservancy, som arbetar för att skydda världshaven från bland annat plastföroreningar.

Om du vill läsa mer om Garniers naturliga och hållbara produktserier kan du utforska Skin Active Botanical Naturals för huden eller Hair Food hårvårdsserien.

Effektiv hudvård för ansiktet från Garnier

Om du letar efter produkter som du kan använda som en del av din dagliga hudvårdsrutin så utforska Garniers urval av effektiva produkter för ansiktsvård. Skin Active-serien har allt du behöver inom rengöring, BB-creams, ansiktsmasker och diverse effektiva produkter och här hittar du garanterat en produkt som matchar dina behov - till exempel det oumbärliga Micellar Cleansing Water i flera olika varianter. Under serien hittar du också varumärkena Pure Active för oren och kombinerad hud samt Botanical Naturals som är mer naturlig hudvård för hud som behöver extra vård. 

Hårvård från Garnier - superfrukt för superhår

Om du behöver ett nytt schampo, balsam eller hårkur har Garnier utvecklat varumärket Fructis - en serie med ett brett sortiment av läckra hårvårdsprodukter baserade på effektiva fruktextrakt. Från Fructis hittar du hårvårdsprodukter för alla hårtyper som kan återställa hårets hälsa och struktur och lämna det friskt och starkt med en fantastisk frukdoft. Under Fructis hittar du också Hair Food-serien, som består av extra naturliga hårvårdsprodukter, var och en baserade på unika fruktextrakt. Hair Food är minst 96% biologiskt nedbrytbart, vegansk och dermatologiskt testat. Vill du prova en ny hårfärg eller friska upp den gamla? Då kan du prova Garnier Olia, som är en permanent hårfärg baserad på naturliga växtoljor som håller ditt hår friskt och färgen fräsch.

Håll din kropp välvårdad och skyddad med kroppsvård från Garnier

Det är ju inte bara ansiktet som behöver vårdas och tas om hand. Därför har Garnier också utvecklat underbara hudvårdsprodukter för kroppen, som håller huden skyddad, väl närad och frisk. Prova till exempel miniserien Respons - rika bodylotions baserade på extremt närande växtoljor som vårdar huden på djupet och förebygger uttorkning. Prova också Garniers deodoranter - till exempel bästsäljaren Garnier Mineral Deo UltraDry 48hr Roll-On, utan etylalkohol, som motverkar svett och oönskad lukt i upp till 2 dygn.  

Garnier Ambre Solaire erbjuder bredspektrum solskydd för hela familjen

Förutom hudvård har Garnier också utvecklat solskyddsprodukter i snart 100 år och deras solkrämer är favoriter på den skandinaviska marknaden. Garniers solvårdsserie heter Ambre Solaire och består av ett antal effektiva produkter som erbjuder hög- och bredspektrum UV-skydd, oavsett vilken typ av produkt du föredrar, kräm, lotion eller spray. I Ambre Solaire-sortimentet hittar du solkrämer från faktor 15 helt upp till faktor 50+ och det finns produkter speciellt utvecklade för barns känsliga hud, så att hela familjen kan vara skyddade mot solens skadliga strålar.

Köp Garnier på Med24.se - billiga priser och bra kampanjer!

Fri frakt över 499 kr

med DHL

30 dagars returrätt

30 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.