Garnier Pure Active

6 Produkt(er)

Garnier Pure Active - aktiv hudvård med dokumenterad effekt för oren hud

PureActive är en miniserie under Garnier Skin Active som är speciellt utvecklad för dig med oren, fet och kombinerad hud. Produkternas formler är så långt som möjligt sammansatta med naturligt rengörande ingredienser, kombinerat med effektiva hudvårdsingredienser som har en dokumenterad effekt mot utbrott av orenheter samt produktion av talg. Pure Active är serien för dig som behöver produkter som fungerar och till överkomliga priser.

Naturligt rengörande och reglerande formler

Produkterna från Pure Active-serien både rengör, behandlar och förebygger orenheter och fet hud med hjälp av naturliga ingredienser. Bland annat innehåller en stor del av formlerna rengörande lera, antiseptisk tea tree-olja, uttorkande eukalyptusolja och aktivt charcoal, som absorberar överskott av talg från huden. De aktiva ingredienserna arbetar tillsammans för att rengöra och dra ihop igensatta porer, torka ut finnar och orenheter samt reglera talgproduktionen, så att resultatet blir en klar, ren, enhetlig och matt yta där utbrott förebyggs. Alla produkter är dermatologiskt testade för att säkerställa en hög hudvänlighet, även för känslig hud, och har också en kliniskt dokumenterad effekt på orena hudtyper.

Rengöringsprodukter, masker, scrubs och spotbehandlingar för daglig användning

I sortimentet hittar du flera produkter baserade på aktiverat svart kol - bl.a. Pure Active Charcoal Peel-Off Mask och Pure Active Anti-Blackhead Nose Strips som båda är effektiva mot pormaskar i hela ansiktet. Serien inkluderar också en Pure Active Tea Tree Tissue sheet-maske, en Pure Active All In 1 Micellar Water samt den supereffektiva Pure Active SOS Anti-Spot Stick som bekämpar orenheter och finnar på bara 5 timmar. Dessutom hittar du bestselleren Pure Active 3 i 1, som är en effektiv ansiktsrengöring som fungerar både som tvätt, scrub och mask. Produkten finns i både en Clay-variant för oren hud samt en Intensive Charcoal-variant, som är bättre för fet och kombinerad hud. De två produkterna kan användas på olika sätt, allt efter behov.

Utforska sortimentet och sätt ihop din dagliga hudvårdsrutin - på bara några veckor kan du både se och känna  skillnad i hudens utseende och struktur. Kvalitet behöver inte kosta en förmögenhet!

Fri frakt över 499 kr

med DHL

30 dagars returrätt

30 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.