Garnier Fructis

24 Produkt(er)

Garnier Fructis - schampo och balsam för alla hårtyper berikade med fruktextrakt

Fructis är en serie med hårvårdsprodukter från Garnier som är välkända och älskade inte bara i Danmark utan över hela världen. Serien är formulerad med det bästa som naturen har att erbjuda: nämligen näringsrik frukt och växtextrakt. De flesta av produkternas formler innehåller vitaminerna B3 och B6, som stärker håret, liksom citronskalextrakt som ger naturlig glans. Dessutom tillsätts formlerna ingredienser som gynnar specifika hårtyper, så att du kan hitta den produkt som uppfyller dina behov. Fructis-produkterna är särskilt kända för sina fantastiska fruktiga dofter, som ger dig väldoftande hår hela dagen. I sortimentet hittar du både schampon, balsam och hårmasker för alla hårtyper - bland annat hittar du bästsäljarna Garnier Fructis Strength & Shine Shampoo 400 ml och Garnier Fructis Color & Shine Balsam 200 ml samt den populära Garnier Fructis Aloe Shampoo 400 ml.

Hair Food - ge ditt hår naturlig och vegansk hårvård

Under Fructis hittar du Hair Food, som är en serie med särskilt närande schampon, balsam och masker berikade med olika välgörande fruktextrakt. Varje fruktextrakt har ett tillhörande schampo, ett balsam och en 3-i-1-mask som kan användas både som balsam, som kur eller som leave-in produkt. Schampona ger en naturlig och mild men effektiv hårtvätt, medan balsamens och kurernas formler smälter in i hårstråna för att ge näring och mätta på djupet. Serien inkluderar det populära Papaya Hair Food-schampot, balsam och hårmask, baserat på återställande papayaextrakt, samt Banana Hair Food-produkterna som är berikade med djupt återfuktande bananextrakt.

Alla produkternas formler är minst 96% naturliga och biologiskt nedbrytbara, förpackade i återvinningsbar plast och innehåller inga animaliska ingredienser, vilket gör dem 100% veganska. De sista procenten utgörs av tillsatta parfymer som ger produkterna helt fantastiska exotiska dofter - alla formler är dock dermatologiskt testade, så de är skonsamma mot hud och hår. Hair Food är miniserien för dig som bryr dig om naturen naturen och vill ha ett mer naturligt och hållbart alternativ till syntetiska hårvårdsprodukter.

Superfrukter för superhår - välj de rätta produkterna för dig:

Oavsett om du har normalt, fint eller krusigt hår, så finns det en Fructis-produkt för din hårtyp. Nedan hittar du en guide som hjälper dig att hitta produkten för din hårtyp.

  • Normalt hår: har du normalt hår som behöver vård, styrka och glans, kan vi rekommendera Strength & Shine shampoo och balsam, eller Hair Food Aloe Vera shampoo, balsam och mask, som alla är baserade på vitaminrika ingredienser.

  • Torrt hår: Om ditt hår är uttorkat och behöver en fuktboost kan du välja Aloe Quencher shampoo eller Banana Hair Food shampoo, balsam och mask.

  • Fint och tunt hår: Om ditt hår behöver mer fyllighet, volym och liv kan du prova Densify shampoo och balsam eller Watermelon shampoo, balsam och mask från Hair Food-serien.

  • Skadat hår: Om ditt hår är slitet med kluvna hårspetsar kan det få extra vård med hjälp av Goodbye Damage shampoo och balsam eller det naturligt återuppbyggande Hair Food Papaya shampoo, balsam och mask.

  • Färgat hår: Om du har slingor eller helt färgat hår kan du använda Color & Shine shampoo och balsam, som båda har en skyddande effekt och förlänger hårfärgens livslängd.

  • Lockigt och frissigt hår: Om du har frissigt och torrt hår som är svårt att styla, bör du prova det naturligt djupnärande Hair Food Macadamia shampoo, balsam och mask.

Köp Garnier Fructis schampo, balsam och hårkur på Med24.se - billiga priser och bra kampanjer!

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.