Garnier Ambre Solaire

Utforska det breda utbudet av solvårdsprodukter från Garnier Ambre Solaire. Solkrämer, lotioner och sprayer för alla behov.
Läs mer om Ambre SolaireVilken solkräm ska jag välja?

14 Produkt(er)

Garnier Ambre Solaire solkräm och solvård - tar hand om din hud året runt

Ambre Solaire är en serie produkter från Garnier som garanterar optimalt skydd och vård av din hud oavsett årstid. Ända sedan år 1935 har Garnier ständigt utvecklat innovativa solvårdsprodukter och har därför hjälpt till att skydda människor mot solskador i nästan 100 år. I deras produktsortiment hittar du allt från krämer till smarta sprayer och brun-utan-solprodukter som ger en somrig färg även på vintern. Ambre Solaire är hudvänliga solvårdsprodukter för hela familjen som kan användas av absolut alla hudtyper. Oavsett dina behov garanterar vi att det finns en produkt till dig.

Brett utbud av solskyddsmedel för hela familjen

Oavsett om du föredrar kräm, lotion eller spray när det gäller solvård, så har Ambre Solaire produkten för dig. Produkterna har skyddsfaktor från SPF15 till SPF50+, så att du själv kan välja hur mycket skydd du vill ha. Vi rekommenderar dock alltid att du väljer en solskyddskräm med hög SPF-faktor så att din hud skyddas så bra som möjligt mot solens hårda strålar.

Vilken solkräm ska jag välja?

I sortimentet hittar du bland annat bestseller-solkrämerna Solaire Sun Protection Milk med faktor SPF15, SPF20 eller SPF30 samt den nya innovativa UV-Water Dry Mist SPF30, som har ett smart 360° express applikationssystem och är ultralätt på huden. Om du vill skydda den känsliga huden i ansiktet kan du prova den populära produkten Solaire Sensitive Advanced Face Mist SPF50+ eller Super UV Anti-Age Cream SPF50+, som aktivt motverkar fotoåldring. Efter en lång dag i solen är Ambre Solaire After Sun Moisturizing Lotion ett måste så att du kan vårda din solexponerade hud optimalt.

Vill du uppnå en läcker färg även när solen har gått i moln? Då kan du prova en av Garnier Ambre Solaires läckra brun-utan-solprodukter, som med växtbaserade färgaktiver ger en naturlig djup och slitstark glöd samt en somrig färg. Prova Natural Bronzer Self Tan Mist Face - eller Body, eller det 92% naturliga brun-utan-solskummet Natural Bronzer Self Tan Mousse.

Sensitive Advanced Kids:
Känslig och ömtålig baby- och barnhud är ofta mer utsatt under solens UV-strålar, varför Garnier har utvecklat en miniserie av solvårdsprodukter som är speciellt anpassade för barnets känsliga hud. Produkterna har alla en SPF-faktor på 50+ och är utvecklade med allergivänliga formler och utan parfym för att bäst skydda barnets hud från skadliga kemikalier. Köp Sensitive Advanced Kids Lotion till ditt barn, och om barnet inte gillar den lite tjocka och krämiga konsistensen kan du prova Sensitive Advanced Kids Milk eller Kids Moisturizing Spray, som ger samma effektiva skydd men ligger lättare på huden.

Säker sol och miljövänliga formler

Alla Ambre Solaire solkrämer innehåller det avancerade solfiltersystemet Mexoryl® SX, som säkerställer solskydd med brett solskyddsspektrum för effektivt skydd mot UVA- och UVB-strålning, så att din hud skyddas optimalt mot solskador, solskållning och fotoåldring. Solfiltrena är fotostabila och vattenfasta för att säkerställa bästa möjliga skydd. En stor del av produkterna är gjorda med allergivänliga formler utan parfym och testas under dermatologisk och oftalmisk kontroll för att säkerställa att din hud utsätts så lite som möjligt av oönskade ämnen. Därför kan Ambre Solaire solskyddsprodukter användas för praktiskt taget alla hudtyper och både för barn och vuxna.

Garnier lägger stor vikt vid både din hudsäkerhet och naturen. Därför används endast ingredienser med hållbart ursprung samt ocean-safe solfilter som respekterar havets ekosystem. Förpackningarna är 100% återvinningsbara - med undantag av lock, pumpar och tuber - och år 2020 hade Garnier förbundit sig att använda 50% återvinningsbar plast vid tillverkning av deras emballage.

Egenskaper Garnier Ambre Solaire solvård:

  • Erbjuder huden både vård och optimalt solskydd
  • Snabbabsorberande formler som inte klibbar
  • Fotostabila solfilter ger bredspektrum UV-skydd
  • Vattenfasta formler
  • Utvalda allergivänliga och parfymfria produkter
  • Förpackade i mer hållbara plastförpackningar

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.