Eucerin DermoPurifyer

EUCERIN DERMOPURIFYER
9 Produkt(er)

Eucerin DermoPURIFYER

Eucerin DermoPURIFYER är en kliniskt och dermatologiskt testad hudvårdsserie avsedd för oren hud. Produkterna har en unik kombination av ingredienser som bekämpar faktorer som leder till akne. Oren hud och akne (acne vulgaris) i vanligt tal finnar, är en mycket vanlig hudsjukdom. Akne börjar vanligtvis i puberteten på grund av hormonella förändringar, men kan också förekomma hos vuxna.

Eucerin DermoPURIFYER-serien har utvecklat produkter som hjälper mot hudproblem som akne och finnar.

Eucerin DermoPurifyer Cleanser är en daglig rengöringsgel, vilken skonsamt rengör oren hud. Rengöringsgelen har antibakteriella egenskaper som förebygger bakteriernas reproduktion och gör så att porerna inte täpps till.

Eucerin DermoPURIFYER Hydrating Care kräm riktar sig mot fet och oren hud med tendens till akne. Den unika kombinationen av anti-inflammatorisk licochalcone A, antibakteriell dekandiol och talgregulerende karnitin är effektiv mot akne. Krämen är anti-bakteriell, anti-inflammatorisk och innehålet inte olja eller parfym.

Behöver du dölja akne eller finnar, kan du använda Eucerin Dermo Purifyer täckstift, ett cover stick med dubbelverkande effekt. Det bekämpar både orenheter med en naturlig färg samt förhindrar framtida utslag.

Vi erbjuder förstås Eucerin Dermo Purifyer till ett attraktivt pris, jämfört med de erbjudanden du hittar i butikerna.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.