Eucerin Hypersensitive Skin

EUCERIN HYPERSENSITIVE SKIN
5 Produkt(er)
Eucerin Hypersensitive Skin 
är en produktserie som riktar sig till dem med överkänslig hud och som bekämpar de tre tecknen som kännetecknar överkänslig hud: försvagad hudbarriär överkänsliga sensoriska fibrer samt rodnad. 

Eucerins serie för ultrakänslig hud består av Ultra Sensitive och AntiREDNESS. 

Alla produkter innehåller den innovativa, aktiva substansen SymSitive som effektivt reglerar hyperreaktivitet i huden samt har en lugnande effekt som lindrar. Produkterna innehåller också bara några få ingredienser och utan konserveringsmedel, alkohol, parabener, parfym, paraffiner, färger och emulgeringsmedel. 

Eucerin Ultra Sensitive Cleansing Lotion är en mild rengöringstvål speciellt utvecklad för mycket känslig hud och hud med tendens till Rosacea / Couperos. 

Eucerin ultra sensitive soothing care
är en ansiktskräm speciellt utvecklad för mycket känslig och irriterad hud. Formulan är mild och stärker hudens tolerans mot irritation. Också bra som bas under make-up. 

AntiREDNESS Concealing Day Care SPF25 är en dagkräm som innehåller gröna pigment som synbart minskar rodnad i huden. Använd den efter rengöring då krämen lugnar omedelbart. AntiREDNESS serien innehåller även Licochalcone A, som är en naturlig antioxidant som synligt reducerar rodnad. 

Eucerin har ett attraktivt pris jämfört med liknande produkter med samma egenskaper. Och sedan kan vi naturligtvis alltid erbjuda produkter till ett extra bra pris och jämfört med de erbjudanden du hittar i butikerna.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.