Ekologisk majsstärkelse från Biogan
Denna majsstärkelse tillverkas genom att extrahera grodden från majskärnan och är ett vitt pulver som är ett bra förtjockningsmedel. Majsstärkelse är bra för redning av rätter där du vill ha ett glansigt utseende eller rätter där du inte vill använda vetemjöl. Majsstärkelse kan användas i tårtkräm, fruktgröt, såser och maträtter.
Förvaring: torrt och svalt.
Användning
För redning blandas majsstärkelse med vatten och bör koka i 3 minuter för att uppnå rätt konsistens.
Innehåll: 1 kg
Näringsinnehåll per 100 g:
Energi |
1506 kJ / 355 kcal |
Fett |
0,5 g |
- varav mättade fettsyror |
0,1 g |
Kolhydrat |
87 g |
- varav sockerarter |
0 g |
Fibrer |
0 g |
Protein |
0,5 g |
Salt |
<0,01 g |
Innehåll:
1 kg
Majs*
Är det angivet en * vid en ingrediens är den 100% ekologisk
Ursprungsland:
Italien
Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.
Du kanske också är intresserad av
Rekommenderade produkter
Recensioner
Toppen!
07-09-2015Toppen!
07-09-2015

