Sojamjöl rostat Ekologisk - 500 g
Sojamjöl framställs av sojabönor. De har en mycket hög halt av protein, och som används för berikning av mjöl, färs och andra livsmedel. Sojamjölet är rostat.
Sojamjöl utvecklades på 1940-talet. Det används för att förlänga hållbarheten och förbättra strukturen i ett antal produkter. Mjölet är fritt från gluten så den kan inte ersätta allt vete-eller rågmjöl i brödbakning men upp till ca 15% kan användas för att få ett nytt och kompakt bröd med en nötaktig arom.
Näringsinnehåll per 100 g:
Energi |
1685 kJ / 403 kcal |
Fett |
21 g |
- varav mättade fettsyror |
3,0 g |
Kolhydrat |
3,0 g |
- varav sockerarter |
3,0 g |
Fibrer |
19 g |
Protein |
41 g |
Salt |
0,01 g |
Innehåll:
500 g
sojabönor*
Är det angivet en * vid en ingrediens är den 100% ekologisk
Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.
Du kanske också är intresserad av
Rekommenderade produkter
Recensioner
Med24.se har mycket fina produkter, precis som detta ekologiska Sojamjöl.
25-10-2020

