Kundservice
0 varor
Varukorg

Blodsockermätning - Diabetes

Blodsukkermåling

Den tekniska utvecklingen har gått fort och idag finns blodsockermätare för kontinuerlig blodsockermätning för dem som har diabetes och som man enkelt kan utföra själv. Den moderna blodsockermätaren är liten och har både diskret design och är användarvänlig. Den kan enkelt köpas via webben till varierande pris, beroende på modell och märke. Det behövs endast en liten droppe blod för att  mäta blodsockernivån. Detta innebär att man kan mäta var som helst på kroppen och inte bara på fingertopparna. Rekommendationen är dock fortfarande fingertopparna. Diabetespatienter som använder insulinpump behöver också övervaka sin blodsockernivå under dagen.

 

  • Accu-Chek Aviva Blodsockermätare
  • OneTouch Ultra Easy Blodsockermätare 
  • Freestyle Precision Neo Blodsockermätare

 

Kategorier

Populära produkter

Gör livet med diabetes enklare

Alla som varje dag lever med diabetes eller känner någon som gör det, vet att diabetes inte är en lätt sjukdom att leva med. Därför välkomnar vi också alla initiativ som kan göra livet lättare för dem som har sjukdomen. Accu-Chek är ett av de varumärken som just gjort det till sin specialitet, att göra livet som diabetiker lite enklare. Accu-Chek är ett ledande varumärke som med sina produkter gör blodsockermätning lättare och skapar fokus på att livet som diabetiker ska vara mer hanterbart och enkelt. 

Med Accu-Cheks produkter blir det både lättare att mäta och få en överblick över blodsockervärdet.

Således, har Accu-Chek utvecklat olika blodsockermätare som snabbt och enkelt mäter ditt blodsocker.

På med24.se ser vi det som en av våra viktigaste uppgifter att göra livet lättare för våra kunder - oavsett om de har diabetes eller ej - och vi är både stolta och glada över att kunna presentera produkter från Accu-Chek.

Nedan kan du läsa om några av våra favoritprodukter för blodsockermätning från Accu-Chek, och du kan även hitta hela paletten av produkter här.

Testremsor

Testremsor från Accu-Chek Aviva är ett enkelt sätt att mäta sitt blodsocker med. Det behövs endast en liten droppe blod och så snart testremsans kant kommer i kontakt med bloddroppen sugs provet snabbt upp. Accu-Chek har avsiktligt behållit testremsorna breda så att de är lättare att hantera, utan att det påverkar själva mätningen. Testremsorna ska förvaras i en behållare som är lätt att öppna och stänga. Insidan är försedd med torr substans som har till uppgift att skydda remsorna mot fukt. Kom ihåg att alltid hålla ett öga på testremsornas utgångsdatum.

En annan populär modell av testremsor är Accu-Chek Compact som med plasma-kalibrerade testremsor kan mäta blodsocker om det är inom området 0,6 till 33,3 mmol / l

Aviva Nano

Accu-Chek Aviva Nano är en annan populär blodsockermätare. Med sin ringa storlek och diskreta design är den populär hos många diabetiker Också eftersom det bara krävs en liten droppe blod för att du ska kunna göra en exakt mätning av ditt blodsocker. Förutom på fingertopparna, kan du 
mäta på underarmen, handflatan, överarmen, låret eller vaden. Det är också möjligt att överföra data från mätningarna till datorn så att du kan få en överblick över dina blodsockermätningar. Avia Nano är på många sätt blodsockermätarnas svar på en SMARTHPHONE för Aviva Nano kommer 
automatiskt att hjälpa dig att komma ihåg när du ska ta nästa blodsockertest. Efter varje måltid får du en påminnelse om att mäta, precis som att Aviva Nano också påminner dig om att mäta 1 till 2 timmar efter det markerade resultatet. Samtidigt förhindrar Avia Nanos säkerhetschips användning 
av skadade testremsor.
Accu-Chek Mobile
Med Accu-Chek Mobile slipper du testremsor. Blodsockermätaren Accu-Chek Mobile använder en testkassett med 50 test, vilket innebär att du slipper skräp efter varje mätning. Accu-Chek Mobile är främst för personer som är under insulinbehandling och därmed tvingas testa ofta. Precis som med Avia Nano är det möjligt att få en överblick genom överföring av data till datorn med hjälp av USB-kabeln som medföljer.
Se webbsida
Med24.se – Genvägen 1 – 23162 Trelleborg – Tfn: 08 - 403 001 90 – E-mail: info@med24.se - Org nummer: 28520832