Youngblood Mineral Cosmetics

35 Produkt(er)

Youngblood - Naturlig mineralmakeup är källan till fin hud

Det australiensiska märket Youngblood har vunnit sin popularitet genom framställning av unika, enastående och effektiva kosmetikprodukter som gör dig vacker både på ut- och insidan.

Varumärket grundades för över 20 år sedan av Pauline Youngblood, som började framställa hudvänliga produkter för skadad och känslig hud. Basen för alla produkter var 100% naturliga och rena mineraler av absolut högsta kvalitet, som både hade fantastiska egenskaper för huden, och samtidigt var milda och passande som en superingrediens för en hållbar och lyxig makeup. Idag erbjuder Youngblood ett brett utbud av unika makeup-produkter samt annat inom personlig vård och kosmetik-tillbehör.

Fördelen med mineraler i makeup

Youngblood har valt mineraler som sin viktigaste ingrediens av olika skäl - här kan du läsa några av de unika fördelarna:

  • Ger din makeup en längre hållbarhet och generellt högre kvalitet
  • Fungerar säkert för känsliga och irriterade hudtyper
  • Ger mycket högpigmenterade färger för jämn och byggbar täckning
  • Låter din hud andas och täpper inte till porerna
  • Hjälper till att minska inflammation, irritation och orenheter
  • Skapar en naturlig och matt finish
  • Ger produkterna en sammetsaktig textur så att de ligger lätt på huden

Makeup med rent samvete för alla hudtyper

Som tidigare nämnts är grunden i alla Youngbloods produkter baserade på rena, naturliga mineraler, som verkar vårdande för din hud. Produkterna kombinerar mineraler med olika naturliga ingredienser som vegetabiliska oljor, vitaminer och speciella extrakt. Eftersom formulan är så skonsam och naturlig kan Youngbloods produkter användas av alla hudtyper - inklusive känslig hud, eller av dig som besväras av rosacea, akne, eksem eller pigmentering. Prova också de specialprodukter som är speciellt utvecklade för känslig och irriterad hud.

Utan oönskade ämnen:
För att ta extra, väl hand om din hud använder Youngblood inga irritationsframkallande ämnen i sina produkter. Därför hittar du ingen parfym, fyllnadsmedel, mineraloljor, parabener, alkohol, färgämnen, talk, bly eller konstgjorda konserveringsmedel i det stora utbudet av kosmetiska och vårdande produkter.

Dessutom har inga produkter testats på djur, så en stor del av sortimentet är officiellt PETA-certifierat Cruelty Free. Dessutom kommer du att upptäcka att många produkter är baserade på en 100% vegansk formula.

Lite mer kvalitet i vardagen

Youngbloods produkter passar särskilt bra för dig som är noga med dig själv och vill ha god kvalitet. Makeup-produkterna används av stylister och influencers runt om i världen, och det är inte för inte! Förutom att produkterna är framställda av bra och noggrant utvalda ingredienser har de också en fantastisk effekt och lever verkligen upp till vad man kan förvänta sig av kvalitetsprodukter. Prova till exempel Youngbloods älskade # 1-bestseller Loose Mineral Foundation och bedöm själv!

Få den ikoniska Youngblood-looken med vårt breda urval av fantastiska produkter. Youngblood har allt för ansikte, läppar och ögon, samt för alla andra små detaljer.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.