Vild Nord

10 Produkt(er)

Vild Nord Marine Collagen - Danskproducerade naturprodukter av högsta kvalitet!

Vild Nord är ett danskt varumärke som producerar de allra, bästa, marina kollagenprodukterna. Namnet Vild Nord symboliserar den vilda naturen i Norden, från vilken det naturliga, det sunda, det livskraftiga, det traditionella och allt det goda hämtas ifrån.

Endast naturliga ingredienser

Alla ingredienser som Vild Nord använder i sina fantastiska produkter lever i naturen, varifrån de är ekologiskt odlade, vildfångade, vildskördade och vildplockade så långt det är möjligt. Genom att hålla ingredienserna så naturliga som möjligt bevaras en mycket större del av näringsinnehållet så att kroppen kan få största möjliga nytta av dem. I produkterna är det bland annat norskt sjögräs, superfoods som blåbär och vinbär samt vilt växande skandinaviska nypon, havtorn, tranbär, hjortron, lingon och dansk, ekologisk grönkål.

Råvarorna hämtas lokalt för att säkerställa den bästa kvaliteten. Odling och skörd av ingredienserna sker på så sätt hållbart och lämnar så lite spår som möjligt i den vilda naturen där växter och djur lever och växer. Detta sparar på CO2-utsläpp, vilket gynnar vår dyrbara natur.

Naturligt kollagen - varför?

Kollagen är proteiner som finns naturligt i kroppens bindväv. Kollagen är oerhört viktigt för att bibehålla kroppens flexibilitet och styrka, samt för att upprätthålla normal hud, hår, naglar, brosk, senor och ligament. Kollagen är kroppens största proteinkälla!

Marint kollagen utvinns från skinn och ben hos fisk, som innehåller det som kallas kollagen typ 1. I Vild Nords produkter utvinns det från nordisk, vildfångad torsk. Denna typ av kollagen är mer lik den kollagenstruktur som finns hos människan - därför är biotillgängligheten för marint kollagen mycket större än den för bovint kollagen. Marint kollagen bidrar till hudens naturliga fukt utöver ovanstående områden och bidrar totalt sett till en bättre och sundare hud. Kollagen kan också ha anti-age effekt.

Vild Nords värdegrund

Vild Nord strävar efter att producera de renaste och bästa produkterna av högsta kvalitet. Värdringarna som ligger till grund för alla produkter är inre och yttre hälsa, pålitlighet, renhet och närhet till naturen.

Produkterna ska vara lätta att förstå för dig och enkla att använda i din vardag. De rena nordiska produkterna främjar skönheten från insidan. Att leverera en kvalitetsprodukt till dig är lika viktigt som att framställa en produkt som tar hänsyn till djur och miljö.

Prioriterar du dig själv, naturen och vår värdefulla värld, då är Vild Nord det perfekta varumärket för dig!

Produktserien

Vild Nords produkter tillverkas uteslutande av marint kollagen, som erhålls i vildfångad fisk från norra Atlanten. "Marine Collagen" från Vild Nord är 100% rent kollagen, produkterna tillsätts C-vitamin för att främja upptaget av kollagen. De flesta produkterna har tillförts andra naturliga ingredienser för att det ska ge en bestämd effekt.

Serien består av 7 fantastiska produkter som verkligen gör underverk för din hud!

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.