Nupo Slim Boost FILL MY TUMMY - Fibrer för viktminskning - 60 st

1
(1) Se alla recensioner
Se alla produkter från Nupo & Nupo Slim Boost
Varunummer: 35710

Boosta din viktminskning med Nupo Slim Boost FILL MY TUMMY

Fill MY TUMMY från Nupo Slim Boost fyller din mage med naturliga fibrer, Glucomannan, som har en enastående förmåga att absorbera vatten flera gånger sin egen volym.

Vetenskapligt dokumenterad effekt

Glucomannan ökar viktminskningen. Det är testat, godkänt och dokumenterat av EFSA. Bästa effekt uppnås när du samtidigt följer en kalorireducerad kostplan och motionerar.
Glucomannan är ett naturligt vattenlösligt kostfiber från Konjac-växten. Fibrerna arbetar i magen och i tarmarna genom att absorbera vätska och omforma sig till en fyllig massa. När magen känns full reduceras hungerkänslan och främjar mättnadskänslan. I kombination med en energireducerad kost bidrar Glucomannan till viktminskning.

När du intar glucomannan ska det alltid intas tilsammans med rikliga mängder av vatten, minimum 1-2 glas.

Fyller magen och skapar mättnadskänsla
Glucomannan fibrer har den unika egenskapen att den absorberar vatten många gånger sin egen volym.  Fibrerna verkar genom att svälla till en geleaktig massa i magen, när de kommer i kontakt med vatten, på så vis fylls magen snabbare och du känner dig mätt och äter generellt mindre. Färre kalorier leder till energiunderskott vilket resulterar i viktminskning. 

För att lyfta effekten av FILL MY TUMMY, är det tillsatt:

Havtorn: Vi har tillsatt havtorn då forskningen visar förbättrad tarmkanalaktivitet och främjar ämnesomsättningen. Dessutom är havtorn naturligt rik på vitamin C, som bidrar till normal ämnesomsättning samt immunförsvarets normala funktion.

Chrom: som hjälper till att hålla ditt blodsocker på en stabil nivå så du inte blir frestad att småäta.

Användning:
Du kan använda FILL MY TUMMY när som helst efter behov. Följ alltid informationen om rekommenderad dagsdosen och övriga instruktioner på emballagen.

Dagsdos: Ta två kapslar cirka ½ timme innan måltid (max sex kapslar dagligen) tillsammans med vatten.

OBS! Den positiva effekten fås vid ett dagligt intag på sex kapslar (3 g Glucomannan) tre gånger dagligen innan måltid och ALLTID tillsammans med vatten (min. 1-2 glas) för att undvika förstoppning av matstrupe och luftrör. Detta är speciellt viktigt för personer som har problem med att svälja.  Används i samband med en energireducerad kost.

TIP! Kombina evt. med andra SLIM BOOST produkter; BLOCK MY CARBS eller BURN MY FAT. Men kom ihåg att alltid följa informationen om rekommenderad dagsdos och övriga instruktioner på förpackningen för den specifika produkten, då det kan skilja sig från produkt till produkt.

Kosttillskottet är utvecklat i Danmark.

6 kapslar innehåller:
Dagsdos Mängd Enhet DRI

Konjac glucomannan ekstrakt (18:1 indeholdende min 95% glucomannan fibre)

3000

mg

-

Havtorns extrakt (2:1 innehåller min 10% vitamin C)

900

mg

-

Vitamin C

90

mg

112%

Krom

108

mcg

270%

DRI: Dagligt Referensintag för vuxna samt barn från 11 år.
- DRI ej fastställt
Ingredienser:

Konjac glucomannan ekstrakt (amorphophallus konjac K. Kock), Havtornextrakt (hippophae rhamnoides L.), Antiklumpningsmedel (magnesiumsalter av fettsyror), Krompikolinat, Hydroxypropylmethylcellulosa (kapsel), Renat vatten, Färgämne (titandioxid)

Ursprungsland: Eu-land
Obligatorisk text för kosttillskott: Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.

(1) Se alla recensioner
Se alla produkter från Nupo & Nupo Slim Boost
Varunummer: 35710

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.