The Humble Co.

The Humble Co

Läs mer om tandborstarna från The Humble Co.

48 Produkt(er)

The Humble Co.

There is no Planet B.

Svenska The Humble Co. står bakom ett brett sortiment av munvårdsprodukter med fokus på människor och miljö - inklusive den populära, miljövänliga tandborsteserien - Humble Brush. Tandborstarna, som finns för både barn och vuxna, består av ett handtag av 100% hållbart odlad bambu och borsthår av nylon-6, som har en hygienisk, låg vattenabsorptionsförmåga och en lägre hårdhet som är skonsam mot tänderna.

Bland de andra produkterna i sortimentet hittar du också mellanrumsborstar i bambu, tandkräm, tandpetare, tandtråd samt naturligt och plastfritt tuggummi.

Hållbart kvalitetsmaterial i vacker, skandinavisk design

Det starka kvalitetsmaterialet och den enkla, skandinaviska designen gör Humble Brush till både hygieniska och snygga produkter som är superkomfortabla att använda.

När din Humble Brush bambutandborste behöver bytas ut kan du enkelt ta bort borsthuvudet från handtaget. Handtaget är komposterbart, medan borsthuvudet hör hemma i restavfall.

Bambu är ett fantastiskt, återvinningsbart material som växer snabbt utan behov av gödsel - därför är det ett perfekt alternativ till engångsartiklar som tandborstar, sugrör och liknande.

Köp mun- och tandvård från The Humble Co. på Med24.se

På Med24.se säljer vi tandborstar från Humble Brush för både barn och vuxna i flera olika fina färger. Köp idag - billigt, hållbart och enkelt.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.