Sprutor

På Med24.se hittar du ett stort urval av engångssprutor. Sprutorna kan användas för hemmabruk för t.ex. sköljning, utdragning, injektion och blodprovtagning. Du kan också få både latex- och PVA-fria sprutor.

Engångssprutor | Omnifix | ScanPharm

63 Produkt(er)

Engångssprutor

Engångssprutor kan användas av ett stort antal patienter, inte minst diabetespatienter. Engångssprutor är lämpliga för injicering av insulin och med rätt kanyl och sprutstorlek kan du säkert ge dig själv insulinet.

Blodsocker och insulin

Om du är diabetiker är du förmodligen medveten om hur viktigt det är att hålla reda på sitt blodsocker. Doseringen av insulin är beroende av ditt blodsocker och som diabetespatient måste du mäta det flera gånger om dagen. Du kan läsa om bra råd för ett stabilt blodsocker här och få en allmän guide om högt och lågt blodsocker här.

Utforska alla våra produkter för blodsockermätning i samband med diabetes här.


Omnifix – Latexfria sprutor

Företaget bakom Omnifix är B. Braun, som är en av världens ledande leverantörer och tillverkare av vårdlösningar idag. Med mer än 5000 produkter har B. Braun ett brett sortiment av produkter för kroniska sjukdomar, smärtbehandling, kirurgi och sårvård.

Omnifix är B. Brauns undermärke med sprutor, kanyler och mycket mer för diabetespatienter. Du är garanterad hög kvalitet och ett bra pris när du köper engångssprutor från Omnifix. Alla sprutor från Omnifix är PVA- och latexfria.

Omnifix Luer

Omnifix Luer är de mest populära sprutorna från Omnifix. Luer är en speciell typ av lås i form av en skruvförbindelse som skapar en läckagefri tätning. Du hittar luer-sprutor från Omnifix för både 1 ml, 3 ml, 5 ml och helt upp till 20 ml. Om du behöver en ännu större spruta är Omnifix 3-komponents janetspruta för 100 ml optimal.

Luer-sprutorna har en klar, transparent vägg med svart stämpel. Du kan använda sprutan som en injektionsspruta med en kanyl eller för sköljning, utdragning etc. Kom ihåg att trycka in kolven i botten före användning så säkras du en exakt och mjuk rörelse.


Set med sprutor från ScanPharm

Det 100% danskägda läkemedelsföretaget ScanPharm utvecklar, tillverkar och säljer ett brett utbud av läkemedel och kemitekniska produkter över hela världen. På Med24.se hittar du ScanPharms kompletta set med sprutor i flera versioner, så att du enkelt och billigt kan köpa det set som passar dig och ditt behov.

I det mest populära settet med sprutor, nr 18, får du allt du behöver för en säker och effektiv injektion. Detta set innehåller följande:

  • 1 st spritservett
  • 2 st bomullsvadd
  • 2 st måttbägare
  • 1 st spruta á 2 ml
  • 1 st spruta á 10 ml
  • 1 st orange kanyl (0,5 mm x 25 mm)
  • 1 st orange kanyl (0,5 mm x 16 mm)

Kom ihåg att ett kanylset är personligt och att en använd spruta är farlig och ska hanteras varsamt. Avlägsna därför alltid dina använda kanyler säkert och direkt efter användning - helst i en kanylbehållare. Du hittar hela utbudet av kanylbehållare här. Kanylbehållarna finns i olika storlekar, 1 liter, 1,5 liter och 2 liters behållare.

til toppen pil med24

Fri frakt över 499 kr

med DHL

30 dagars returrätt

30 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.