Kanyler

På Med24.se hittar du ett stort urval av nålar i många storlekar för medicinskt bruk. Sortimentet inkluderar insulinsprutor och utrustning för insulinpumpar.

Allt om kanyler | Insulinsprutor | Storlekar på kanyler | Kanylbehållare

99 Produkt(er)

Vad är en kanyl?

En kanyl är en liten, ihålig nål som kan användas för injektion samt uttömning av vätska genom huden. Kanylen är tillvarkad av skarpslipad stål och placeras på en spruta under användning. Kanyler kan också användas som instrument för att skapa passage om den naturliga passagen är stängd.


BD Medical – Diabetes Care

BD är ett globalt medicintekniskt företag som utvecklar, tillverkar och säljer medicinsk utrustning. Deras varumärke BD Medical producerar nålar och ett brett utbud av andra produkter för diabetespatienter i Diabtes Care-linjen.

Insulinsprutor

Om du har diabetes vet du hur viktigt det är att få rätt mängd insulin. Därför måste du hålla koll på ditt blodsocker. I dag finns det lyckligtvis ett stort antal blodsockermätare som gör det enkelt för dig att mäta det hemma. Du kan se alla våra produkter för blodsockermätning här och läsa allt om blodsocker i vår artikelbank.

Många diabetespatienter använder blodsockermätning för att beräkna mängden insulin. Det är viktigt att du alltid konsulterar din läkare om storleken på kanylröret samt injektionstekniken före användning. BD producerar insulinsprutor i olika storlekar och det är viktigt att du väljer rätt. Alla insulinsprutor från Diabetes Care är sterila och silikonbelagda. Sprutan har också tydliga och lättlästa siffror tryckta på, så att du enkelt kan kontrollera dosen.

Kom ihåg att insulinsprutan är ett engångsmaterial och därför bör bytas ut efter varje injektion.


BD Microlance kanylstorlekar

BD Medical har också producerat ett brett utbud av engångskanyler under varumärket BD Microlance. Den internationella färgkoden gör det enkelt att hitta rätt tjocklek för just dig. Nedan följer BD Microlances storleksguide i förhållande till färgkoderna.

kanyle oversigt tykkelse med24

Kanylbehållare

Det är viktigt att du hanterar och avlägsnar dina använda kanyler effektivt och säkert. De smarta kanylbehållarna är ett enkelt sätt att bli av med kanyler, andra vassa föremål och avfall kring denna hantering. Lådorna finns i 1 liter, 1,5 liter och 2 liter så att de täcker alla behov. Se alla de säkra kanylbehållarna här.

pil til toppen

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.