Engångshandskar

Med ett stort urval av engångshandskar i latex, vinyl, bomull och nitril finns det handskar för alla på Med24.se. Handskarna är av hög kvalitet och finns i bl.a. blå och vit.

Nitril engångshandskar | Vinyl engångshandskar | BomullshandskarLatex engångshandskar 


Mest populära just nu!


15 Produkt(er)

Engångshandskar i många material

Du kan bli mycket klokare på engångshandskar i olika material nedan.

Nitril engångshandskar

Nitril är ett syntetiskt material utan latexproteiner. Dessa engångshandskar är lämpliga för dig som antingen har latexallergi eller inte vill använda latex. Engångshandskar av nitril är perfekta i situationer där du behöver skyddas mot oljiga produkter, kemikalier och krämer som t.ex. steroidkräm. De kan också användas i situationer med smittsamma patienter, i kontakt med kroppsvätskor och desinfektionsmedel.

Nitril engångshandskar från Klinion finns i både blått och vitt. Båda handskarna är godkända för hantering av livsmedel och är puderfria. De uppfyller också kraven på slit- och hållbarhetsstyrka för medicinska standard undersökningshandskar. Nitrilhandskar har utmärkt punkteringsmotstånd, god känslighet för fingrarna och lång hållbarhet. Du kan läsa mer om test av handskarna på varje produkt.

Vinyl engångshandskar

Vinylhandskar är ett annat latexfritt alternativ till gummihandskar. Dessa är bland de billigaste och mest hudvänliga på marknaden. Engångshandskar i vinyl är flexibla och formar sig efter din hand. Handskarna är enkla att använda och har en slät yta för att säkerställa en bättre känsel med handskarna på. Flera vinylhandskar är godkända för hantering av mat, men du bör alltid orientera dig på den enskilda produkten. Både Sani Forms puderfria vinylhandskar och Klinions puderfria vinylhandskar kan användas för hantering av mat, och finns i olika storlekar.

Bomullshandskar

I sortimentet av handskar hittar du också bomullshandskar. Dessa handskar kan användas för fuktiga händer eller eksem, samt som innerhandskar för dina engångshandskar. Bomullshandskarna är oblekta och har ett långt skaft, så de är bekväma att ha på. Handskarna är också tätt stickade och strålsydda, vilket ger dem en bekväm passform.

Du kan med fördel använda bomullshandskar tillsammans med en god och fuktgivande handkräm. Fukta händerna med ett tjockt lager kräm på kvällen som en slags mask och ta därefter på dig bomullshandskarna. Denna metod är speciellt för dig som har händer som plågas av hård, grov och sprucken hud.

Observera att bomullshandskorna från Mediq Denmark har ett resårband av naturgummi/latex insytt i handskens kant.

Latex engångshandskar

De klassiska engångshandskarna i naturgummi, bättre kända som latexhandskar, kan användas för många olika ändamål. Du hittar både engånghandskar i latex med och utan puder i sortimentet. Var uppmärksam på att naturgummilatex kan orsaka allergiska reaktioner, om du är känslig för det bör du istället använda nitrilhandskar. Bland de mest populära gummihandskarna finns Abenas latex handskar med puder, som finns i flera storlekar. Handskarna är godkända för användning vid hantering av livsmedel och kan därför användas för matlagning. 


Personlig skyddsutrustning

Använder du engångshandskar för att skydda dig mot virus och bakterier? Flera av engångshandskarna i sortimentet är godkända som personlig skyddsutrustning och du kan därför kombinera dessa med munskydd, att hålla avstånd, handsprit och god handhygien för att ta hand om dig själv och andra. Du hittar alla våra CE-märkta munskydd här, samt översikt över skyddsutrustning här.


Köp engångshandskar på Med24.se

På Med24.se hittar du billiga engångshandskar i olika material så som nitril, bomull, latex och vinyl. Engångshandskarna är av hög kvalitet från några av de största leverantörerna av sjuksköterskeartiklar och medicare. Bra engångshandskar är starka och hållbara utan att kompromissa med flexibiliteten i form av den tunna designen. Därför är det viktigt att välja de bästa handskarna så att du säkert kan skydda dig själv eller andra.

Du kan använda engångshandskar i många olika situationer. Oavsett om det handlar om rengöring i hemmet, i kontakt med bakterier eller virus eller i samband med personlig hygien hos en annan person, finns engångshandskar för just detta ändamål.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

30 dagars returrätt

30 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.