Philips Avent babyprodukter

Philips Avent - Prisbelönta babyprodukter med de bästa för dig och ditt barn

Philips Avent är rankad som en av världens ledande tillverkare av produkter för föräldrar och barn. Det brittiska varumärket tillverkar bland annat nappflaskor, bröstpumpar, babyalarm, nappar och många andra högkvalitativa babyprodukter som är en hjälp till en hälsosam, säker och naturlig start.

Philips Avent är för barn och föräldrars trygghet

Att vara föräldrar är inte alltid lätt, och med tiden dyker både många överväldigande stunder och bekymmer upp.

Philips Avent har utvecklat babyprodukter med målet att, ge föräldrar en hjälpande hand vid varje steg på vägen och på bästa sätt så att man kan njuta av tiden som ny förälder. Alla bekymmer och tankar om rätt utrustning och tillbehör, och vad som gör mer skada än nytta, kan läggas på hyllan, för Philips Avent har redan förberett allt! De garanterar en hälsosam start och framtid med sina funktionella produkter, utvecklade i de renaste material som finns, både naturliga och riskfria!

Philips Avent vill uteslutande förenkla vardagen, göra den bekväm och trygg för dig som ny förälder - och viktigast av allt är att produkterna säkerställer barns hälsa och välbefinnande.

Utvecklade i mjukt, kemifritt och barnvänligt material

Philips Avent garanterar högkvalitativa babyprodukter och har använt otaliga resurser och professionella händer för att utveckla innovativa lösningar och produkter som alla skapar de bästa och mest barnvänliga förhållanden för din baby. Produkterna ger dig möjlighet att ta hand om den lilla på bästa möjliga sätt, samtidigt som du får skonsamma produkter som är naturliga.

Philips Avent-babyprodukter sträcker sig från ortodontiska, till lätta, i extra mjukt material till mycket små storlekar. Alla nappar m.m. är utvecklade efter ditt barns ålder och behov, materialet är inte skadligt eller farligt. De är utvecklade med exakt den kärleksfulla hand och vård som du önskar och förtjänar som förälder.

Prisbelönta och kritikerrosade babyprodukter

Enligt en nöjdhetsundersökning med 9 000 användare av vårdande produkter och varumärken för barn är Philips Avent nr 1. Det är också det mest kända varumärket bland föräldrar runt om i världen, och med sina produkter har de flera testvinnande priser. Oavsett vad du letar efter för ditt barn eller dig själv utmärker sig dessa produkter som de vassaste och alltid av högsta kvalitet.

Nedan kan du också läsa våra kunders recensioner av varumärket och dess produkter.

Philips Avent är anpassad för alla behov

Bland de mest populära produkterna finns Philips AVENT Natural och Classic + nappflaskor, Philips AVENT niplets och Avent amningsinlägg. Nappflaskorna finns i flera modeller, som alla är anpassade till ditt barns och dina egna behov. Nedan hittar du även flaskor som är droppfria och det behövs kanske en extra flaska som ett komplement till amningen vilket ger barnet en helt naturlig upplevelse. Läs även vår artikel 10 tips för en bra start på amningen här .

Hela utbudet av Philips Avent babyprodukter, är precis som nappflaskorna, skräddarsydda för alla önskemål och behov. Det här är din garanti för säkra, fantastiskt utvecklade och lättanvända babyprodukter, och du hittar allt från prisbelönta babyalarm till nappband och bröstpumpar - allt i ett urval som kompletterar den första tiden och utvecklingen för din baby.

Kundernas favoriter

Philips AVENT Natural och Classic + nappflaskor, som liknar bröstet ger upplevelsen att näring genom flaskan blir naturlig för barnet samtidigt som det underlättar amningen med en kompleterande flaska. Dessutom är de ultrahygieniska och kliniskt bevisade att de har en kolikhämmande effekt!

Philips AVENT niplette, som är en revolutionerande och skonsam produkt, som under några veckor kommer att lindra inåtvända bröstvårtor, så att babyn kan ammas.

AVENT VIA förvaring, en flexibel design av förvaring i olika storlekar, som kan användas för att lagra olika sorters näring allt eftersom barnet utvecklas och behovet av näring ändras från t.ex. bröstmjölk till små mellanmål. Lagringssystemet är enkelt att organisera och passar alla Philips AVENT bröstpumpar och nappar.

AVENT elektrisk bröstpump, är både bekväm med sin 5-bladformade massageplatta och lätt att använda. Pumpen används av dem som behöver pumpa ur ofta och är utrustade med 3 pumpinställningar, som kan väljas efter önskemål utöver det automatiska stimuleringsläget.

AVENT manuell bröstpump, där man enkelt kan pumpa ur mjölk direkt i den medföljande AVENT-flaskan. Den manuella bröstpumpen är extremt effektiv och ger full kontroll över sugkraften och pumprytmen. Dessutom är den underbar att använda tack vare sin 5-bladformade massagekudde, och dess design gör den effektiv att använda även i rät sittställning.

Våra kunder tycker om Philips Avent babyprodukter

Helle Gaardboe Folden
Denna bröstpump är ett utmärkt verktyg för att stimulera mjölkproduktionen. Om du har mycket mjölk eller om ditt barn inte får tillräckligt, använd pumpen efter att barnet fått bröstet och på kvällen när barnet sover, så börjar du producera mera mjölk. Jag gjorde hela tiden som BVC rådde mig för att producera mera mjölk, men det fick inte min mjölkproduktion att öka, istället blev jag mer stressad eftersom jag kände att jag ständigt ammade. Lösningen var denna pump som varmt rekommenderas. 

Stephanie C
Det råder ingen tvekan - Philips Avent-flaskor är helt enkelt de bästa på marknaden !! Kolikförebyggande och utan BPA .. bättre kan det inte bli. Men en liten nackdel är att napparna blir lite dyra när de måste bytas varannan eller var tredje månad och om locket inte skruvas åt ordentligt rinner mjölken bredvid. 

Anna Fredsbo Andersen
Philips Avents manuella bröstpump är utmärkt för sitt pris. Den hjälper dig när planen inte exakt matchar barnets ätbehov - då kan du mjölka ur och ge bröstmjölk även om du inte är med själv. Så här får du ett regelbundet vardagsliv med aktiviteter utan att behöva kompromissa och ge ersättning. Perfekt! 

Anita Jensen
Phillips AVENT är de bästa flaskorna jag har provat. Har använt dem i nästan ett år och det syns inte att de använts. De är lätta att rengöra och håller tätt. 

Letar du efter ett kvalitetsmärke som alltid garanterar det bästa för dig och dina nära och kära? Då har du hittat rätt. Här på Med24.se väljer vi noga ut våra produkter, så att vi enbart kan erbjuda dig och ditt barn det allra bästa. Vi säljer också produkterna till bra priser och varor för varje smak och behov. Med24 erbjuder de skonsamma, prisbelönta och barnvänliga Philips Avent-produkterna som föräldrar behöver för att skapa den bästa och säkraste starten på ett nytt kapitel.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.